Voor een organisatie in de geestelijke gezondheidszorg gevestigd in Zaandam en werkzaam in de omgeving Noord-Holland zijn we op zoek naar een ambtelijk secretaris voor de ondersteuning van de ondernemingsraad in verband met ziektevervanging. De werkzaamheden zijn voornamelijk organisatorische en secretarieel en beleidsondersteunend.

l

Aanstelling

Zowel in dienstverband als ZZP’ers.
In geval van dienstverband geldt een arbeidsovereenkomst ingedeeld in fase A – CAO voor Uitzendkrachten ABU
In geval van ZZP’ers dan gedlt een tussenovereenkomst (Belastingdienst nummer 9015550000-09-2) met OR-ondersteuning. De ZZP’er dienst ingeschreven te zijn bij de Kamer van Koophandel en in het bezit te zijn van een BTW-nummer.

Opdrachtomschrijving

Ondersteuning van de ondernemingsraad voor de organisatorische, secretariële en beleidsondersteunende werkzaamheden.

 

Periode

De startdatum is zo snel mogelijk na de kennismakingsgesprekken. Het betreft een ziektevervanging. Voor hoe lang is op dit moment nog onbekend.

Werkdagen en tijden

De ondernemingsraad vergadert doorgaans op donderdag.

Locatie

De vergaderingen vinden plaats in Zaandam.

Procedure

Reageren door middel van onderstaand formulier. Kandidaten dienen per direct beschikbaar te zijn, ervaring te hebben als ambtelijk secretaris.

Sluitingsdatum: Maandag 1 mei 2017 om 12.00 uur
Gesprekken worden gepland in dezelfde week
Startdatum: zo snel mogelijk na de kennismakingsgesprekken

Webinar maandag 1 mei 2017

Ondernemingsraad en geschillenbeslechting

Voor geschillen tussen de ondernemingsraad en de ondernemer moet je bij de Ondernemingskamer zijn. Dit is een veelgehoorde misvatting. De Ondernemingskamer is niet voor alle geschillen bevoegd. Bovendien zijn er verschillende andere manieren om een geschil te beslechten. Hierbij kan bijvoorbeeld worden gedacht aan: mediation, arbitrage, het (samen wenden tot) de kantonrechter of de bedrijfscommissie.

Tijdens deze webinar gaan wij in op de verschillende mogelijkheden, de voor- en nadelen en welke stappen hierin genomen dienen te worden.

Aanvraag aanvullende informatie

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Sta je nog niet ingeschreven bij MZ-ondersteuning?

Share This