Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

ALLES OVER DE ZIEKE WERKNEMER. WELKE ROL HEEFT DE OR? | WEBINAR

18 mei 2018 | 10:00 - 11:00

Hoe zit het met de loondoorbetaling tijdens ziekte? Worden werknemers beschermd tegen ontslag? Welke gegevens mag de bedrijfsarts doorspelen aan de werkgever? Hoe moet re-integratie worden vormgegeven? Welke regels gelden er voor werkgevers om ziekte te voorkomen? Welke rol heeft de ondernemingsraad bij het arbeidsomstandighedenbeleid en verzuimbeleid? Wanneer komt de Inspectie SZW op bezoek?

 Karen Maessen en Stefan Jansen, advocaten medezeggenschapsrecht en arbeidsrecht bij De Voort Advocaten, geven antwoord op deze vragen tijdens de webinar. In een notendop komt alles over de zieke werknemer aan bod. De ondernemingsraad heeft een erg belangrijke rol om te zorgen voor een zo goed mogelijk arbeidsomstandighedenbeleid. Wat betekent dit precies? Ook dit komt aan de orde in deze webinar. Karen Maessen en Stefan Jansen geven duidelijke en praktische uitleg. Er is gelegenheid om vragen te stellen tijdens de webinar.

De Voort Advocaten | Mediators behoort tot de top 3 van kantoren in Nederland op het gebied van medezeggenschapsrecht. Een team van negen gespecialiseerde advocaten is dagelijks actief in dit werkveld en ondersteunt ondernemingsraden en bestuurders van middelgrote bedrijven tot beursgenoteerde concerns, zowel nationaal als internationaal. Tevens is het team zeer actief binnen de (semi-)publieke sector, waaronder overheden, zorg en onderwijs. Binnen deze branches worden ook medezeggenschapsraden en cliëntenraden bijgestaan. Juridische vraagstukken gaan niet alleen om wet- en regelgeving. Ook in de advocatuur draait vrijwel alles om mensen en onderlinge relaties. Samenwerken staat bij De Voort Advocaten | Mediators dan ook altijd centraal. Onze advocaten en hun ondersteuners zijn resultaatgericht, praktisch ingesteld en toegankelijk. Daarnaast houden we van aanpakken. We werken snel en zijn flexibel, denken mee, reiken alternatieven aan en hakken knopen door. Dat doen we op een wijze waarbij iedereen zich goed en begrepen voelt.

Gegevens

Datum:
18 mei 2018
Tijd:
10:00 - 11:00
Evenement Categorie:

Locatie

Webinar Online
Share This