Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

AMBTELIJK SECRETARIS AVG-PROOF

18 mei 2018 | 11:15 - 12:15

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) gaat  op 25 mei 2018 in en geldt dan in de hele EU. Ben jij als ambtelijk secretaris ondernemingsraad goed voorbereid?

In onze webinar van 16 maart jl. hebben we je vertelt wat er allemaal gaat wijzigen.
Maar wat betekent dit concreet voor het OR-werk? Kunnen de nieuwsbrieven van de OR nog steeds ongevraagd worden verzonden? Kan de OR nog steeds een smoelenboek ophangen op de mededelingenbord? Mag de OR een personeelslijst publiceren voor de verkiezingen? Mogen personeelsgegevens naar de vakbond gestuurd worden? Kunnen de foto’s van de OR-kandidaten zomaar op een poster?
Om antwoord te geven op al deze vragen hebben we Stefan Jansen gevraagd om een extra webinar te geven, speciaal voor ambtelijk secretarissen.
Naast antwoord op deze vragen krijg je ook praktische tips mee, zodat je straks AVG-proof het AS-werk kunt verrichten.

Stefan Jansen

Stefan Jansen

Advocaat

Belicht als advocaat kwesties van diverse kanten: juridisch, praktisch en strategisch. Is in zijn benadering duidelijk en direct. Probeert moeilijke dingen, simpel te communiceren. Combineert medezeggenschapsrecht met het individueel arbeidsrecht, waarbij privacyrecht en pensioenrecht zijn specialismes zijn.

De Voort Advocaten | Mediators behoort tot de top 3 van kantoren in Nederland op het gebied van medezeggenschapsrecht. Een team van negen gespecialiseerde advocaten is dagelijks actief in dit werkveld en ondersteunt ondernemingsraden en bestuurders van middelgrote bedrijven tot beursgenoteerde concerns, zowel nationaal als internationaal. Tevens is het team zeer actief binnen de (semi-)publieke sector, waaronder overheden, zorg en onderwijs. Binnen deze branches worden ook medezeggenschapsraden en cliëntenraden bijgestaan. Juridische vraagstukken gaan niet alleen om wet- en regelgeving. Ook in de advocatuur draait vrijwel alles om mensen en onderlinge relaties. Samenwerken staat bij De Voort Advocaten | Mediators dan ook altijd centraal. Onze advocaten en hun ondersteuners zijn resultaatgericht, praktisch ingesteld en toegankelijk. Daarnaast houden we van aanpakken. We werken snel en zijn flexibel, denken mee, reiken alternatieven aan en hakken knopen door. Dat doen we op een wijze waarbij iedereen zich goed en begrepen voelt.

Opname en slides van de webinar "Is de organisatie AVG-proof"

Inschrijven voor de webinar 'Ambtelijk secretaris AVG-proof'

Gegevens

Datum:
18 mei 2018
Tijd:
11:15 - 12:15
Evenement Categorie:

Organisator

OR Ondersteuning
Telefoon:
0182-231270
Website:
www.or-ondersteuning.nl

Locatie

Webinar Online
Share This