Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De AS-draait door

3 oktober 2019 | 12:00 - 17:00

Als ambtelijk secretaris heb je een onmisbare rol in de relatie tussen de bestuurder en de ondernemingsraad en in het optimaal functioneren van de ondernemingsraad. Daarom gaan we op donderdag 3 oktober graag met jou en je collega-ambtelijk secretarissen aan de slag met vragen als: hoe ben ik een goede adviseur voor mijn ondernemingsraad, hoe kan ik mijn positie als ambtelijk secretaris zo goed mogelijk inzetten en hoe ben ik zo effectief mogelijk? 

Tijdens deze middag zijn er de volgende workshops:

  1. Zonder conflict geen groei. Over hoe je een conflict in kunt zetten als een manier om als organisatie te groeien. Huub Brinkhof (o.a. gecertificeerd mediator) neemt ons mee in de wereld van de conflicthantering.
  2. De veranderende veranderkunde. Menno Spaan gaat in op welke innovatieve manieren er zijn om tot organisatieontwikkeling te komen en wat dit voor de ondernemingsraad betekent.
  3. Adviseren vanuit jouw kwaliteiten. Onder leiding van Elyse Rentier ga je aan de slag met de kwaliteiten die jij kunt inzetten bij de invulling van jouw adviseurschap als ambtelijk secretaris.

Via deze link kom je op onze website waar je meer informatie vindt over het programma en je je kunt opgeven. Het programma start om 12:00 met een lunch en we sluiten om 17:00 af met een borrel. Aan je deelname aan De AS draait door zijn geen kosten verbonden.

Over Haagse Beek organisatieadvies

Haagse Beek organisatieadvies werkt ruim 10 jaar voor publieke organisaties. Betrokkenheid bij de publieke zaak is voor ons een belangrijke drijfveer. We begeleiden complexe veranderingstrajecten in verschillende rollen: als strategisch adviseur voor het topmanagement, als procesbegeleider t.b.v. implementatie van veranderingen, als projectleider of interim-manager.

Gegevens

Datum:
3 oktober 2019
Tijd:
12:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Website:
https://haagsebeek.nl/or-trainingen/de-as-draait-door-2019

Organisator

Haagse Beek Organisatieadvies
Website:
www.haagsebeek.nl

Locatie

Utrecht