Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Na-Tafalen: Professioneel adviseren

23 september 2020 | 19:00 - 21:30

Professioneel adviseren

 

Er wordt steeds vaker een beroep gedaan op de adviserende rol van de ambtelijk secretaris. Een professioneel advies (gevraagd of ongevraagd) vraagt naast inhoudelijke kennis vooral om inzicht in het adviesproces en de rol en positie van de adviseur. Een goede samenwerkingsrelatie en vertrouwensband met alle betrokken partijen is daarbij van essentieel belang.

In deze Na-Tafelen geeft Menno Spaan je inzicht in de rol, positie en benodigde persoonlijke kwaliteiten in het adviesproces. Hij laat je zien hoe je als adviseur vertrouwen en geloofwaardigheid kunt opbouwen en hoe je met verschillende belangen om gaat.

 

Menno Spaan

Menno Spaan

Organisatie- & adviesbureau Haagse Beek

Het begeleiden van veranderingstrajecten en het adviseren van hoger management vereist een scherpe analyse, maar is ook in grote mate mensenwerk. Dat is wat Menno mooi vindt aan het adviesvak. Hij voert met name opdrachten uit waar het complexe vraagstukken op het gebied van besturing of het invoeren van vernieuwende werkwijzen betreft. Maar ook in meer reguliere verandertrajecten werkt Menno graag mee. Menno doorziet de verschillende belangen en weet wat adviseren in een niet hiërarchische context betekent.

 

Ieder jaar organiseren we een reeks Na-Tafel avonden voor ambtelijk secretarissen. Dit is een avond gezellig bijeen komen, netwerken, maar tegelijk ook deskundigheidsbevordering. We dineren eerst samen (optioneel) waarna we een interactieve workshop houden over een actueel thema of een onderwerp waar we in ons vak mee te maken hebben.

PROGRAMMA
17.30  uur   Diner
19.00 uur   Start workshop
21.30 uur   Einde workshop

KOSTEN NA-TAFELEN
Gratis als je ingeschreven staat bij OR-ondersteuning of lid bent van het LSR
en anders € 24,20 (€20,00 exclusief btw)

KOSTEN DINER
€ 25,00 inclusief 2 drankjes

LOCATIE
Brasserie Bar de Zalm
Markt 34 te Gouda  

AANMELDEN

Aanmelden voor deze Na-Tafelen is helaas niet meer mogelijk. Wij hebben het maximaal aantal deelnemers bereikt.

Gegevens

Datum:
23 september 2020
Tijd:
19:00 - 21:30
Evenement Categorie:

Organisator

OR Ondersteuning
Telefoon:
0182-231270
Site:
www.or-ondersteuning.nl

Locatie

Brasserie de Zalm
Markt 34
Gouda, 2801 JJ Nederland
+ Google Maps
Site:
https://www.dezalm.com