Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Na-Tafelen: Actielijsten nieuwe stijl

21 november 2018 | 19:00 - 22:00

€30,00

Op woensdag 21 november a.s. gaan we weer Na-Tafelen. Dit keer met Stijn Thijssen van RocketMeetings.

De ondernemingsraad vergadert wat af en als ambtelijk secretaris ben je belast met de voorbereiding, verslaglegging en bewaking van de acties. In welke werkvorm de ondernemingsraad dan ook vergadert, er worden altijd besluiten genomen, afspraken gemaakt en er volgt een actiepuntenlijst. Het is tijdrovend om deze lijsten te maken, te bewaken en de status van ieder OR-onderwerp bij de houden.

Gelukkig zijn er tools die je werk een stuk eenvoudiger kunnen maken. Zoals de vergadertool RocketMeetings. Het tool is samen met ambtelijk secretarissen ontwikkeld en sluit dan ook naadloos aan op de werkzaamheden van de ambtelijk secretaris. In RocketMeeting kun je per vergadering heel gemakkelijk afspraken, besluiten en actiepunten vastleggen. Met een druk op de knop heb je alles overzichtelijk voor je, desgewenst per onderwerp. Kortom, een digitaal OR-werkdocument.

Tijdens deze Na-Tafelavond ga je aan de slag met RocketMeetings in een single-user versie. Wil je zelf minder tijd kwijt zijn aan de organisatorische en administratieve kant van het vergaderen, maar krijg je de ondernemingsraad nog niet mee in de digitalisering van de vergadering? Schrijf je dan in voor deze Na-Tafelen. We gaan praktisch aan de slag, dus neem je laptop mee en als je wilt ook een voorbeeld van je actielijst of OR-werkdocument.

Na-Tafelen
19.00 – 22.00 uur

Diner (optioneel)
We streven ernaar het eten om 18.00 uur op tafel te hebben, dus 17.30 uur aanwezig is wenselijk.
Er is een vrije keuze van hoofdgerecht. Deelnemers ontvangen een week voorafgaand de menukaart om hun keuze door te geven. Verder zijn er 2 drankjes naar keuze.

Voor wie:
Ambtelijk secretarissen ondernemingsraad (je hoeft niet bij ons ingeschreven te staan).

Locatie:
Gewoon Gouds | Luqx
Markt 42-44
2801 JK Gouda

Kosten:
Na-Tafelen: € 20,00 exclusief b.t.w.  Inclusief thee/koffie en een drankje.
Ben je werkzaam voor of via OR-ondersteuning of sta je ingeschreven bij OR-ondersteuning dan is deze bijeenkomst geheel gratis voor je.
Diner: € 30,00 pp inclusief 2 drankjes.

Stijn Thijssen

Stijn Thijssen

Oprichter

Stijn Thijssen is oprichter van RocketMeetings. Zijn doel is het verbeteren van de snelheid van je team en organisatie met agile tooling en resultaatgerichte begeleiding & borging. Stijn is ook mede-oprichter van  de OR-Tool. Een software speciaal voor de ondernemingsraad en (ambtelijk) secretarissen in het bijzonder.

Gegevens

Datum:
21 november 2018
Tijd:
19:00 - 22:00
Kosten:
€30,00
Evenement Categorie:

Locatie

Gewoon Gouds | Luqx
Markt 41
Gouda, 2801 JK Nederland
+ Google Maps
Share This