Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Na-Tafelen: Communicatie bij conflicten

18 november | 19:00 - 21:30

Communicatie bij conflicten

 

Je bent vast wel eens in een situatie terecht gekomen waarbij de partijen met tegengestelde belangen tegen over elkaar staan. Een situatie waarin de communicatie niet meer soepel verloopt. Dan is het soms moeilijk begrip te blijven tonen, naar elkaar te luisteren en tegelijk trouw te blijven aan jezelf. Ben je op zoek naar een manier die je helpen latente conflictsituaties te voorkomen en onderhandelingen of gesprekken soepel te laten verlopen met het gewenste resultaat? Meld je dan aan voor deze Na-Tafelen.

In deze Na-Tafelen vertelt Margo Hendriks je meer over geweldloze communicatie en de feedback techniek. Technieken die je helpen echt in verbinding te komen met anderen en zo resultaten te bereiken. Het geeft je handvatten en stappen om structuur in je gesprekken

Margo Hendriks

Margo Hendriks

Margo Hendriks Training & Coaching

Margo is trainer/ adviseur medezeggenschap vanuit haar eigen bureau Margo Hendriks training & coaching.  Haar carrière binnen de medezeggenschap is begonnen in de zorg. Waarin zij 11 jaar als verpleegkundige werkte en lange tijd actief is geweest binnen de medezeggenschap. In 2015 heeft zij de overstap gemaakt naar het trainersvak. Waarna zij zich onder andere is gaan specialiseren als Scrum Master in de toepassing van Scrum binnen de medezeggenschap en Agile processen binnen organisaties. Margo werkt praktijkgericht waarin zij ondernemingsraden inspireert een proactieve rol te vervullen bij ontwikkelingen binnen de organisatie. Dit is niet alleen te herkennen is in haar wijze van trainen, maar ook in haar werkzaamheden als technisch voorzitter en coach. Haar motto: daag jezelf iedere dag uit een klein beetje beter te worden en durf te experimenteren.

 

Ieder jaar organiseren we een reeks Na-Tafel avonden voor ambtelijk secretarissen. Dit is een avond gezellig bijeen komen, netwerken, maar tegelijk ook deskundigheidsbevordering. We dineren eerst samen (optioneel) waarna we een interactieve workshop houden over een actueel thema of een onderwerp waar we in ons vak mee te maken hebben.

PROGRAMMA
17.30  uur   Diner
19.00 uur   Start workshop
21.30 uur   Einde workshop

KOSTEN NA-TAFELEN
Gratis als je ingeschreven staat bij OR-ondersteuning of lid bent van het LSR
en anders € 24,20 (€20,00 exclusief btw)

KOSTEN DINER
€ 25,00 inclusief 2 drankjes

LOCATIE
Brasserie Bar de Zalm
Markt 34 te Gouda  

AANMELDEN

Gegevens

Datum:
18 november
Tijd:
19:00 - 21:30
Evenement Categorie:

Organisator

OR Ondersteuning
Telefoon:
0182-231270
Site:
www.or-ondersteuning.nl

Locatie

Brasserie de Zalm
Markt 34
Gouda, 2801 JJ Nederland
+ Google Maps
Site:
https://www.dezalm.com