Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Na-Tafelen: Innovatieve en effectieve achterbancommunicatie

4 maart | 19:00 - 21:30

Leuke, effectieve en innovatieve manieren om de achterbancommunicatie voor de ondernemingsraad te optimaliseren

 

Een ondernemingsraad is een vertegenwoordigd orgaan, daarom is het belangrijk dat er een goede relatie bestaat met de achterban. Als ondernemingsraad wil je graag dat alle medewerkers weten wat de ondernemingsraad doet en hoe hij/zij de ondernemingsraad kan bereiken. Toch blijft communicatie vaak een grote uitdaging. Er wordt van alles georganiseerd; inloopspreekuren, nieuwsbrieven, borrels, achterbanbijeenkomsten… het is te veel om op te noemen, maar vaak met weinig effect.

Tijdens deze interactieve sessie bij de na-tafelavond gaan we het hebben over leuke, effectieve en innovatieve manieren om de achterbancommunicatie voor de ondernemingsraad te optimaliseren.

Het doel is dat elke ambtelijk secretaris na afloop vol goede ideeën zit voor de ondernemingsraad die hij/zij ondersteunt.

Marc Kuipers

Marc Kuipers

Trainer/Adviseur

Marc Kuipers heeft Commerciële Economie en Bedrijfskunde gestudeerd in Groningen. Sinds zijn afstuderen in 2005 heeft hij ruim 10 jaar ervaring in het bedrijfsleven waaronder als trainer. In die hoedanigheid heeft hij de nodige praktijkervaring opgedaan met ondernemingsraden. Deze kennis en ervaring maakt hem een trainer/adviseur die snel kan schakelen en praktische oplossingen weet te vinden voor problemen. Marc publiceert regelmatig in de bekende vakbladen. Hij is Belbin-geregistreerd trainer en heeft een DISC-certificering.

 

Ieder jaar organiseren we een reeks Na-Tafel avonden voor ambtelijk secretarissen. Dit is een avond gezellig bijeen komen, netwerken, maar tegelijk ook deskundigheidsbevordering. We dineren eerst samen (optioneel) waarna we een interactieve workshop houden over een actueel thema of een onderwerp waar we in ons vak mee te maken hebben. 

Kosten Na-Tafelen:
Gratis als je ingeschreven staat bij OR-ondersteuning of lid bent van het LSR 
en anders € 24,20 (€20,00 exclusief b.t.w.)

Kosten Diner:
€ 25,00 inclusief 2 drankjes

PROGRAMMA
17.30  uur   Diner
19.00 uur   Start workshop
21.30 uur   Einde workshop

LOCATIE:
Brasserie Bar de Zalm
Markt 34 te Gouda  

AANMELDEN

Gegevens

Datum:
4 maart
Tijd:
19:00 - 21:30
Evenement Categorie:

Organisator

OR Ondersteuning
Telefoon:
0182-231270
Website:
www.or-ondersteuning.nl

Locatie

Brasserie de Zalm
Markt 34
Gouda, 2801 JJ Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.dezalm.com