Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Na-Tafelen: Ranking en invloed van de ambtelijk secretaris

11 september 2019 | 19:00 - 21:30

Gratis

Hoeveel invloed heb jij? 

Over de rol en positie als ambtelijk secretaris en adviseur binnen de ondernemingsraad

Ranking is de status die je hebt binnen een organisatie. Hoe hoger je positie, hoe meer invloed je hebt en hoe meer er naar je geluisterd wordt. Er zijn vele factoren die je status bepalen, bijvoorbeeld hoeveel netwerk je hebt, of je man of vrouw bent, je kennis en ervaring, etc. Daar zijn we ons meestal maar gedeeltelijk van bewust.

Je status wordt pas duidelijk als je in een bepaalde context bent. Ben je een vrouw in een mannenclub? Of een man in een ondernemingsraad van enkel vrouwen? En maakt dit dat je minder kunt zeggen of juist meer? Ben je ouder in een club van jongere ondernemingsraad leden? Of juist andersom? En wat doet dat met je rank?

Als je je bewust bent van je rank, en dus weet hoe anderen naar je kijken, kun je veel beter afstemmen en de juiste positie kiezen. 

Trainer Sandra Bouckaert vertelt ons over de factoren die bepalend zijn voor de ranking en mate van invloed van de ambtelijk secretaris. Daarnaast geeft zij ook tips wat we kunnen doen om onze invloed te vergroten. 

Ieder jaar organiseren we een reeks Na-Tafel avonden voor ambtelijk secretarissen. Dit is een avond gezellig bijeen komen, netwerken, maar tegelijk ook deskundigheidsbevordering. We dineren eerst samen (optioneel) waarna we een interactieve workshop houden over een actueel thema of een onderwerp waar we in ons vak mee te maken hebben. 

Kosten Na-Tafelen:
Gratis als je ingeschreven staat bij OR-ondersteuning en anders € 24,20 (€20,00 exclusief b.t.w.)

Kosten Diner:
€ 25,00 inclusief 2 drankjes

Sandra Bouckaert

Sandra Bouckaert

Trainer

Sandra Bouckaert is een zeer ervaren trainer, (team)coach en opleider. Als trainer werkte zij jarenlang in het onderwijs, de jeugdhulpverlening en bij gemeenten en sociale diensten. Momenteel werkt zij als zelfstandige en coacht en traint teams en leidinggevenden in de zorg, het onderwijs en welzijn. Zij begeleidt verandertrajecten naar zelfsturing in organisaties. Sandra is sinds 2014 instructor in de Deep Democracy methode en verzorgt Level 1 en Level 2 van het opleidingspad Deep Democracy. Ook coacht zij trainers, adviseurs en leidinggevenden in deze methode en geeft zij supervisie.

PROGRAMMA

17.30 uur   Diner
19.00 uur   Start workshop
21.30 uur   Einde workshop

LOCATIE

De Na-Tafel avond wordt in Gouda gehouden bij:
Restaurant Belvedère
Markt 45
Gouda  

Deep Democracy Training ambtelijk secretarissen

Inclusieve communicatie voor ambtelijk secretarissen
28 november 2019

INSCHRIJFFORMULIER

Gegevens

Datum:
11 september 2019
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

OR-ondersteuning Opleidingen B.V.
Telefoon:
0182 231 270
E-mail:
info@or-ondersteuning.nl
Website:
https://opleiding.or-ondersteuning.nl/

Locatie

Restaurant Belvedere
Markt 45
Gouda, 2801 JK Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.belvedere-gouda.nl/