Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

NA-TAFELEN: Succesvol samenwerken

29 mei | 19:00 - 21:30

Tijdens deze Na-tafelavond maak je op een praktische en onderhoudende manier kennis met het teamrolmodel van Belbin. Je maakt een analyse van je eigen rollen en ervaart op een actieve manier de inhoud en werking van het model. De avond is opgebouwd uit verhalen, oefeningen over de vele praktische toepassingsmogelijkheden van Belbin. Deze avond is bestemd voor Ambtelijk Secretarissen.

De Teamrollen van Belbin beschrijven het gedrag dat we kunnen herkennen wanneer wij samenwerken met anderen. En de daaraan gekoppelde talenten en onlosmakelijk verbonden valkuilen.

Ieder jaar organiseren we een reeks Na-Tafel avonden voor ambtelijk secretarissen. Dit is een avond gezellig bijeen komen, netwerken, maar tegelijk ook deskundigheidsbevordering. We dineren eerst samen (optioneel) waarna we een interactieve workshop houden over een actueel thema of een onderwerp waar we in ons vak mee te maken hebben. 

Kosten: Gratis als je ingeschreven staat bij OR-ondersteuning en anders € 24,20 (€20,00 exclusief b.t.w.)
Diner: € 30,00 inclusief 2 drankjes

PROGRAMMA

17.30 uur   Diner

19.00 uur   Start workshop

21.30 uur   Einde workshop

LOCATIE

De Na-Tafel avond wordt in Gouda gehouden bij:
Restaurant Belvedère
Markt 45
Gouda  

Jan Bubberman

Jan Bubberman

Trainer / Adviseur

Jan Bubberman is een ervaren, enthousiaste trainer/adviseur voor ondernemingsraad en PVT. Daarnaast helpt hij ondernemingsraden bij een adviesaanvraag of ingrijpend veranderingsproces? 
Hij heeft een ruime ervaring in verschillende branches en weet hoe je als ondernemingsraad jezelf sterk kan profileren, zodat er sprake is van een toegevoegde waarde in het overleg.

Vanaf 2017 is Jan geaccrediteerd Master trainer Teamrollen Belbin. Voor ondernemingsraden en team’s is er de 360 graden feedback. Of er kan gebruik worden gemaakt van de originele ‘persoonlijkheidsvragenlijsten’ die Belbin ook zelf heeft gebruikt. 

Jan Bubberman op OR-Trainers & Adviseurs

INSCHRIJFFORMULIER

 

Gegevens

Datum:
29 mei
Tijd:
19:00 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Gouda