Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Scoren met medezeggenschap

14 november 2018 | 11:00 - 18:00

€125

Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar, organiseren Montae, WissemaGroup en De Voort Advocaten ook dit jaar het evenement Scoren met Medezeggenschap op de KNVB Campus te Zeist.

Graag nodigen we je uit om op 14 november 2018 deel te nemen aan dit aansprekende event voor iedereen die met medezeggenschap te maken heeft: ondernemingsraden, RvB-leden, RvC-leden en ambtelijk secretarissen.

Het thema van de inspiratiesessie is “Medezeggenschap in Beweging”.

Economische en maatschappelijke ontwikkelingen die de afgelopen jaren geleidelijk zijn verlopen komen op een keerpunt. Flex, privacy, uitbesteding, werkdruk; keuzes en oplossingen die voorheen vanzelfsprekend waren zijn niet zo vanzelfsprekend meer. Relaties en verhoudingen veranderen.

Medezeggenschap staat niet stil, maar is juist voortdurend in ontwikkeling. Dat is van belang voor het succes en de toekomst van organisaties. Ondernemingsraden en bestuurders geven de ontwikkeling van medezeggenschap samen vorm. Tijdens deze inspiratiemiddag gaan we hiermee aan te slag, samen met een aantal vooraanstaande sprekers en natuurlijk met u als deelnemer! Middagvoorzitter is prof. dr. Thijs Homan, hoogleraar Implementation and Change Management aan de Open Universiteit.

OR-ondersteuning aanwezig op het evenement ‘Scoren met Medezeggenschap’

Kom langs bij onze stand voor een praatje of voor informatie als je op zoek bent naar een ambtelijk secretaris of als je werkzaam bent als ambtelijk secretaris en je wilt je bij ons aanmelden.

Programma van het event

Aanmelden voor event

Gegevens

Datum:
14 november 2018
Tijd:
11:00 - 18:00
Kosten:
€125
Website:
http://www.scorenmetmedezeggenschap.nl/

Organisator

Wissema Group

Locatie

KNVB Campus
Woudenbergseweg 56
Zeist, 3707 HX Nederland
+ Google Maps
Share This