Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Seminar Trainiac – Actualiteiten in Medezeggenschap

21 april | 16:00 - 19:00

Wil je als OR- of als PVT-lid niet achter de feiten aan lopen? Wil jij op de hoogte blijven van de actualiteiten in de medezeggenschap? Bezoek dan het seminar dat TRAINIAC organiseert: ‘Actualiteiten in Medezeggenschap’.

We gaan in op actuele uitspraken, interessante onderzoeken en andere relevante zaken. Je bent na dit seminar weer helemaal bij!

Programma

Actualiteiten in Medezeggenschap – Antoine Boogaard

Het is weer druk in medezeggenschapsland. In 2020 zijn er weer veel zaken waar jij als OR-lid mee te maken gaat krijgen. In ongeveer een uur neemt Antoine op actieve wijze de actualiteiten uit de medezeggenschap met je door. We behandelen uitspraken van de Kantonrechter en Ondernemingskamer maar ook nieuwe ontwikkelingen in het arbeidsrecht. Alles wat belangrijk is om te weten als OR-lid, komt voorbij.

De Sociaal Economische Raad (SER) – SER-adviseur

De (SER) is adviseert kabinet en parlement over belangrijke onderwerpen in het sociaaleconomisch beleid, waaronder medezeggenschap. “De SER? Die maken toch dat Voorbeeldreglement voor de OR?”. Klopt! Maar wat doet de SER nu eigenlijk nog meer en wat heb je er als OR aan? In een actieve sessie gaan we in op de rol van de SER binnen de medezeggenschap.

Geef de OR een toegevoegde waarde! – Alle trainers van TRAINIAC

Leren van elkaar is een van de belangrijkste doelen van ons seminar en zeer gewaardeerd door onze deelnemers. Je wordt tijdens dit onderdeel in een team gezet met OR-leden van organisaties die passen bij die van jou. Een trainer wordt gekoppeld aan het team. Samen bespreken jullie interessante stellingen en ervaringen kunnen worden gedeeld. Op deze manier krijg je inzicht hoe andere ondernemingsraden hun toegevoegde waarde verhogen en kun je deze tips mee nemen naar je eigen OR!

Data en locaties

Dinsdag 21 april – Den Bosch
Golden Tulip Central
Burgemeester Loeffplein
985211 RX ‘s-Hertogenbosch

Woensdag 22 april – Zwolle
Stadscafe Blij
Grote Markt 13a
8011LW Zwolle

Donderdag 23 april – Rotterdam
Sparta Stadion
Spartapark-Noord 1
3027 VW Rotterdam

Tijd

Van 16.00 tot 19.00 uur
Na afloop praten we graag nog even na onder het genot van een drankje. Alle dagen hebben hetzelfde programma.

Inschrijven

Deelname is gratis!
Het is mogelijk om per OR of PVT met maximaal 2 personen deel te nemen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus schrijf je NU in door een email te sturen aan office@trainiac.nl o.v.v. seminar [+ datum].

Annuleringsregeling

Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot vijf werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door een e-mail aan office@trainiac.nl. Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Gegevens

Datum:
21 april
Tijd:
16:00 - 19:00
Evenement Categorie:

Organisator

TRAINIAC
Website:
https://www.trainiac.nl/

Locatie

Golden Tulip Central
Burgemeester Loeffplein 98
's-Hertogenbosch, 5211 RX Nederland
+ Google Maps