Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Training methodieken: Efficiënt en effectief vergaderen

10 februari | 09:00 - 12:30

Vergaderen is een essentiële activiteit voor ondernemingsraden. Ondernemingsraden besteden hier dan ook veel tijd aan. Vergaderen kan op vele manieren en iedere vergadering of agendapunt kan een ander doel hebben. Individuele deelnemers hebben allemaal een eigen vergaderstijl en de ene voorzitter is de andere niet. Hoe kun je als OR-assistent rekening houden met deze verschillende factoren en er toch voor zorgen dat een vergadering effectief en efficiënt verloopt?

Tijdens de module Inleiding vergadertechnieken leer je je welk doel de vergadering heeft en leer je herkennen welke vergaderstijlen deelnemers hebben. Aan de hand van praktijkvoorbeelden ontdek je waarom een vergaderingen niet effectief is. Je krijgt tips aangereikt om een efficiënte en effectieve vergadering in te richten. Bij deze module hoort een huiswerkopdracht. Je observeert een vergadering op je werk, analyseert hoe de vergadering verloopt en bepaalt welke technieken je in kunt zetten.

Na het volgen van deze module:

  • Leer je op eenvoudige wijze het doel van de vergadering te bepalen.
  • Herken je verschillende vergaderstijlen (op individueel en groepsniveau)
  • Weet je hoe je een vergadering efficiënt en effectief kunt inrichten.
Michiel van Vliet

Michiel van Vliet

Trainer / coach Zetje

Michiel van Vliet werkt als ervaren communicatie- en gedragstrainer, medezeggenschapstrainer en coach. Vanuit zijn passie is hij altijd op zoek om het beste uit ander te halen. Michiel heeft in 2014 voor medezeggenschapsraden het boek ‘Zetje medezeggenschap op de kaart!’ geschreven. Een boek met veel praktische informatie, inclusief de volledige tekst van de Wet op de Ondernemingsraden (WOR). En hij heeft een praktische bijdrage geleverd en meegeschreven aan het ‘Handboek cliëntenraden’, uitgebracht in september 2014 door Vakmedianet.

 

Meer informatie over de workshop

Gegevens

Datum:
10 februari
Tijd:
09:00 - 12:30
Evenement Categorie:

Organisator

OR-ondersteuning Opleidingen B.V.
Telefoon:
0182 231 270
E-mail:
info@or-ondersteuning.nl
Website:
https://opleiding.or-ondersteuning.nl/

Locatie

Accomodatie Domstad
Koningsbergerstraat 9
Utrecht, 3531 AJ Nederland
+ Google Maps