Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Training methodieken: Efficiënt en effectief vergaderen

20 januari | 09:00 - 12:30

Vergaderen is een essentiële activiteit voor ondernemingsraden. Ondernemingsraden besteden hier dan ook veel tijd aan. Vergaderen kan op vele manieren en iedere vergadering of agendapunt kan een ander doel hebben. Individuele deelnemers hebben allemaal een eigen vergaderstijl en de ene voorzitter is de andere niet. Hoe kun je als OR-assistent rekening houden met deze verschillende factoren en er toch voor zorgen dat een vergadering effectief en efficiënt verloopt?

Tijdens de module Inleiding vergadertechnieken leer je je welk doel de vergadering heeft en leer je herkennen welke vergaderstijlen deelnemers hebben. Aan de hand van praktijkvoorbeelden ontdek je waarom een vergaderingen niet effectief is. Je krijgt tips aangereikt om een efficiënte en effectieve vergadering in te richten. Bij deze module hoort een huiswerkopdracht. Je observeert een vergadering op je werk, analyseert hoe de vergadering verloopt en bepaalt welke technieken je in kunt zetten.

Na het volgen van deze module:

  • Leer je op eenvoudige wijze het doel van de vergadering te bepalen.
  • Herken je verschillende vergaderstijlen (op individueel en groepsniveau)
  • Weet je hoe je een vergadering efficiënt en effectief kunt inrichten.
Anne Marie Ververs

Anne Marie Ververs

Ambtelijk secretaris / Trainer & Adviseur

Anne Marie is een ervaren ambtelijk secretaris, trainer & adviseur. Zij werkt al ruim 30 jaar in de medezeggenschap en heeft diverse ondernemingsraden en bestuurders in de praktijk begeleid in de transitie naar moderne medezeggenschap. Met haar praktische aanpak helpt zij OR-leden en ondersteuners hierin mee te bewegen.

 

Meer informatie over de workshop

Gegevens

Datum:
20 januari
Tijd:
09:00 - 12:30
Evenement Categorie:

Organisator

OR-ondersteuning Opleidingen B.V.
Telefoon:
0182 231 270
E-mail:
info@or-ondersteuning.nl
Website:
https://opleiding.or-ondersteuning.nl/

Locatie

Accomodatie Domstad
Koningsbergerstraat 9
Utrecht, 3531 AJ Nederland
+ Google Maps