Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Training: Inleiding teams en rollen

30 juni | 13:30 - 17:00

Een ondernemingsraad bestaat meestal uit personen van verschillende lagen uit de organisatie. Dat brengt ook verschillende persoonlijkheden en belangen met zich mee. Het is niet vanzelfsprekend dat een groep mensen ook meteen een harmonieus team is. Een sterk team creëert waarde. OR-leden die goed kunnen samenwerken leveren betere resultaten op en zijn ook persoonlijk meer gemotiveerd. Hoe zorg je dan het team in optimaal evenwicht is, goed met elkaar kan samenwerken en succesvol is?

De module Inleiding teams en rollen gaat in op de betekenis van een team. Wat is een team en welke rollen hebben de leden van het team? Het gaat er om dat je als OR-assistent de gedragspatronen van de verschillende rollen kunt herkennen. Daarvoor krijg je verschillende methodieken aangereikt.

Na het volgen van deze module:

  • Weet je wat een team is
  • Herken je de rollen in een team
  • Weet je welke gedragspatronen er bij de verschillende rollen passen
  • Kun je methodieken toepassen om gedragspatronen te herkennen.
Margo Hendriks

Margo Hendriks

Eigenaar Margo Hendriks Training & Coaching

Margo is trainer/ adviseur medezeggenschap vanuit haar eigen bureau Margo Hendriks training & coaching.  Haar carrière binnen de medezeggenschap is begonnen in de zorg. Waarin zij 11 jaar als verpleegkundige werkte en lange tijd actief is geweest binnen de medezeggenschap. In 2015 heeft zij de overstap gemaakt naar het trainersvak. Waarna zij zich onder andere is gaan specialiseren als Scrum Master in de toepassing van Scrum binnen de medezeggenschap en Agile processen binnen organisaties. Margo werkt praktijkgericht waarin zij ondernemingsraden inspireert een proactieve rol te vervullen bij ontwikkelingen binnen de organisatie. Dit is niet alleen te herkennen is in haar wijze van trainen, maar ook in haar werkzaamheden als technisch voorzitter en coach. Haar motto: daag jezelf iedere dag uit een klein beetje beter te worden en durf te experimenteren.

Meer informatie over de workshop

Gegevens

Datum:
30 juni
Tijd:
13:30 - 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://opleiding.or-ondersteuning.nl/2017/09/12/methodieken-inleiding-teams-en-rollen/

Locatie

Online training
Nederland

Organisator

AS-opleidingen
E-mail:
opleidingen@or-ondersteuning.nl
Site:
www.as-opleidingen.nl