Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Training methodieken: Kennis en toepassing van analysemodellen

22 september | 09:00 - 17:00

Als OR-coördinator wordt er regelmatig een beroep op je gedaan in beleidsmatige zaken. OR onderwerpen kunnen breed en complex zijn. Er is een groot aantal handzame analysemodellen die je helpen om stukken van de ondernemingsraad te analyseren, structuur aan te brengen en je een bredere kijk op zaken te geven.

In de module Kennis en toepassing van Analysemodellen komen diverse handzame analysemodellen aan bod die je helpen om structuur aan te brengen, situaties te analyseren, informatie te beoordelen en je een bredere kijk op zaken te geven. Je leert ook hoe je deze modellen kunt toepassen bij de beoordelen van advies- en instemmingsaanvragen.

Na het volgen van deze module:

  • Kun je de volgende analysemodellen toepassen als: verandermodel Knoster, doelboomanalyse, visgraatdiagram, PIN-analyse, mindmapping en de krachtenveldanalyse.
  • Ben je in staat OR-thema’s, voorgenomen besluiten en notities te analyseren.
 Corry Oosterhoorn

Corry Oosterhoorn

Trainer / Adviseur

Corry ondersteunt met Oosterhoorn Medezeggenschap ondernemingsraden op een praktische manier bij het vormgeven van invloedrijke medezeggenschap. Het is voor haar altijd een uitdaging de OR bewust te maken van de aanwezige kennis en kwaliteiten. Ze stimuleert OR en bestuurder tot constructieve samenwerking en brainstorm door (maatwerk)training, begeleiding van brainstormsessies en advies.

 

Meer informatie over de workshop

Gegevens

Datum:
22 september
Tijd:
09:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

OR-ondersteuning Opleidingen B.V.
Telefoon:
0182 231 270
E-mail:
info@or-ondersteuning.nl
Site:
https://opleiding.or-ondersteuning.nl/

Locatie

Accomodatie Domstad
Koningsbergerstraat 9
Utrecht, 3531 AJ Nederland
+ Google Maps