Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Training methodieken: Opzetten en inrichten van vergaderingen

29 oktober | 09:00 - 17:00

Er gaat te veel tijd verloren met inefficiënte en niet effectieve vergaderingen. Hoe zorg je dat je het beste resultaat uit een vergadering krijgt? Een OR-coördinator stelt de agenda op van de ondernemingsraad en kiest voor elk agendapunt de ideale vergadervorm. Daarnaast is het niet altijd mogelijk fysiek bij elkaar te komen. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel digitale mogelijkheden om toch op afstand met elkaar af te stemmen. In de module vergadertechnieken ga je aan de slag met de verschillende vormen van overleg. Je leert welke vormen er zijn en wanneer de ondernemingsraad deze toepast om het maximale resultaat uit je overleg te halen. Je leert welke hulpmiddelen de ondernemingsraad daarbij kan gebruiken en hoe je een actieve participatie van de deelnemers krijgt.

Na het volgen van deze module:

  • Ben je in staat de ondernemingsraad en zijn voorzitter te adviseren over hoe een efficiënte en effectieve vergadering ingericht en gevoerd kan worden
  • Ben je op de hoogte van digitale vergadertechnieken
  • Kun je de ondernemingsraad adviseren en ondersteunen bij het hanteren van digitale vergadertechnieken.
Anne Marie Ververs

Anne Marie Ververs

Ambtelijk secretaris / Trainer & Adviseur

Anne Marie is een ervaren ambtelijk secretaris, trainer & adviseur. Zij werkt al ruim 30 jaar in de medezeggenschap en heeft diverse ondernemingsraden en bestuurders in de praktijk begeleid in de transitie naar moderne medezeggenschap. Met haar praktische aanpak helpt zij OR-leden en ondersteuners hierin mee te bewegen.

 

Meer informatie over de workshop

Gegevens

Datum:
29 oktober
Tijd:
09:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

OR-ondersteuning Opleidingen B.V.
Telefoon:
0182 231 270
E-mail:
info@or-ondersteuning.nl
Site:
https://opleiding.or-ondersteuning.nl/

Locatie

Accomodatie Domstad
Koningsbergerstraat 9
Utrecht, 3531 AJ Nederland
+ Google Maps