Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

WEBINAR: De gouden driehoek

26 april | 10:00 - 11:00

De rol van de toezichthouder is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Dat geldt ook in de relatie van de toezichthouder met de ondernemingsraad. Niet voor niets spreken we tegenwoordig van ‘de gouden driehoek’ van bestuur, toezichthouder en ondernemingsraad. Dan gaat het over zogenaamde indirecte medezeggenschap.

Wat maakt indirecte medezeggenschap eigenlijk zo relevant? Wat is de invloed van de ondernemingsraad op de samenstelling van de toezichthouder? Hoe en waar komen zij elkaar tegen en hebben zij met elkaar van doen? En wat kan je als ondernemingsraad doen om je invloed op dat punt te vergroten?

Deze en andere vragen komen aan de orde in dit webinar. Ook is er de mogelijkheid om rechtstreeks vragen te stellen aan onze spreker, Joost van Mierlo van De Voort Advocaten | Mediators

Joost van Mierlo

Joost van Mierlo

Advocaat

Joost van Mierlo is een door de wol geverfde advocaat op het snijvlak van medezeggenschap en ondernemingsrecht, met name op het gebied van corporate governance, reorganisaties en fusies/overnames. Hij publiceert en doceert hier veel over. Is gepromoveerd op samenhang van WOR en ondernemingsrecht. 

Advocatenkantoor De Voort Advocaten | Mediators behoort tot de top 3 van kantoren in Nederland op het gebied van medezeggenschapsrecht. Een team van negen gespecialiseerde advocaten is dagelijks actief in dit werkveld en ondersteunt ondernemingsraden en bestuurders van middelgrote bedrijven tot beursgenoteerde concerns, zowel nationaal als internationaal. Tevens is het team zeer actief binnen de (semi-)publieke sector, waaronder overheden, zorg en onderwijs. Binnen deze branches worden ook medezeggenschapsraden en cliëntenraden bijgestaan.

Bezoekadres:
De Voort Advocaten | Mediators
Professor Cobbenhagenlaan 75
5037 DB Tilburg

Telefoon: 013 466 88 88 (tijdens kantooruren)
E-mail: advocaten@devoort.nl

Kijk meer webinars op ons YouTube kanaal

Gegevens

Datum:
26 april
Tijd:
10:00 - 11:00
Evenement Categorie:

Locatie

Webinar Online