Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Help! Procederen bij de Ondernemingskamer

22 oktober | 10:00 - 11:00

Een veel gehoorde kreet is dat de rechter niet op de stoel van de ondernemer gaat zitten of dat de rechter een marginale toetsing uitvoert als de ondernemingsraad gaat procederen. Wat betekent dit nu voor de ondernemingsraad en hoe kun je als ondernemingsraad er voor zorgen dat je advies ‘procedureproof’ is.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden zullen we in het webinar tips en tricks bespreken om er voor te zorgen dat wanneer de ondernemingsraad de stap naar de rechter durft te zetten hij dan ook een goede uitgangsposititie heeft. Een van de belangrijkste documenten om ‘procedureproof’ te zijn is dat de ondernemingsraad een juridisch goed advies schrijft. Hier zullen we dus uitgebreid bij stil staan. Daarnaast geven we een korte inkijk hoe het werkt om te procederen bij de Ondernemingskamer.

Aanmelden voor webinar

Jolande Janssen

Jolande Janssen

Advocaat en Trainer

Jolande Janssen is sinds 2010 als advocaat verbonden aan De Voort Advocaten | Mediators te Tilburg en is werkzaam op de sectie Medezeggenschap- en Arbeidsrecht. Daarnaast is zij docent aan Tilburg University waar zij doceert in het vak oefenrechtbank. Eveneens schreef zij het handboek cliëntenraden en studeerde cum laude af voor de specialisatieopleiding arbeidsrecht van de Grotius Academie.

Advocatenkantoor De Voort Advocaten | Mediators behoort tot de top 3 van kantoren in Nederland op het gebied van medezeggenschapsrecht. Een team van negen gespecialiseerde advocaten is dagelijks actief in dit werkveld en ondersteunt ondernemingsraden en bestuurders van middelgrote bedrijven tot beursgenoteerde concerns, zowel nationaal als internationaal. Tevens is het team zeer actief binnen de (semi-)publieke sector, waaronder overheden, zorg en onderwijs. Binnen deze branches worden ook medezeggenschapsraden en cliëntenraden bijgestaan.

Bezoekadres:
De Voort Advocaten | Mediators
Professor Cobbenhagenlaan 75
5037 DB Tilburg

Telefoon: 013 466 88 88 (tijdens kantooruren)
E-mail: advocaten@devoort.nl

Kijk meer webinars op ons YouTube kanaal

Aanmelden voor webinar

Gegevens

Datum:
22 oktober
Tijd:
10:00 - 11:00
Evenement Categorie: