Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Webinar: Ondernemingsraad en de inzet van deskundigen, geheimhouding en kosten

26 juni 2020 | 10:00 - 11:00

De ondernemingsraad is voor het goed kunnen verrichten van zijn werk afhankelijk van informatie en kennis van anderen. De meeste informatie zal via de bestuurder moeten komen. Maar ook andere bronnen als de vakbond, de achterban of simpelweg het internet. Belangrijk is op het juiste moment de juiste informatie hebben om een gedegen advies te kunnen geven, instemming te kunnen geven of onthouden of proactief te kunnen handelen met een initiatiefvoorstel, vragen aan de bestuurder of door een onderwerp op de agenda plaatsen in een overlegvergadering. De Wet op de ondernemingsraden (WOR) biedt handvatten hoe de ondernemingsraad aan deze informatie kan komen. De WOR geeft tevens aan welke rechten er zijn om deskundigen te betrekken. Op deze aspecten zal in het webinar worden ingegaan.

Stefan Jansen

Stefan Jansen

Advocaat

Stefan belicht als advocaat kwesties van diverse kanten: juridisch, praktisch en strategisch. Is in zijn benadering duidelijk en direct. Probeert moeilijke dingen, simpel te communiceren. Combineert medezeggenschapsrecht met het individueel arbeidsrecht, waarbij privacyrecht en pensioenrecht zijn specialismes zijn.

Advocatenkantoor De Voort Advocaten | Mediators behoort tot de top 3 van kantoren in Nederland op het gebied van medezeggenschapsrecht. Een team van negen gespecialiseerde advocaten is dagelijks actief in dit werkveld en ondersteunt ondernemingsraden en bestuurders van middelgrote bedrijven tot beursgenoteerde concerns, zowel nationaal als internationaal. Tevens is het team zeer actief binnen de (semi-)publieke sector, waaronder overheden, zorg en onderwijs. Binnen deze branches worden ook medezeggenschapsraden en cliëntenraden bijgestaan.

Bezoekadres:
De Voort Advocaten | Mediators
Professor Cobbenhagenlaan 75
5037 DB Tilburg

Telefoon: 013 466 88 88 (tijdens kantooruren)
E-mail: advocaten@devoort.nl

Kijk meer webinars op ons YouTube kanaal

Gegevens

Datum:
26 juni 2020
Tijd:
10:00 - 11:00
Evenement Categorie:

Locatie

Webinar Online