Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Webinar: Ondernemingsraad en het primaat van de politiek

3 september | 10:00 - 11:00

Ondernemingsraad en de primaat van de politiek

Het primaat van de politiek beperkt de medezeggenschapsrechten binnen de overheid behoorlijk. In dit webinar wordt u bijgepraat over recente ontwikkelingen op dit vlak.  Ook zal het wettelijke kader nogmaals (kort) de revue passeren. Na het volgen van dit webinar bent u goed op de hoogte van de werking van dit leerstuk.

Els Huisman

Els Huisman

Advocaat

Els Huisman is specialist op het gebied van Ambtenarenrecht, Medezeggenschapsrecht en Overheid en bestuursrecht. Denk voor de expertise medezeggenschap dan aan (complexe) verandertrajecten en reorganisaties. In zulke trajecten komt de combinatie van haar juridische en bedrijfswetenschappelijke achtergrond goed van pas.
Daarnaast werkt Els aan haar proefschrift ‘Het primaat van de politiek binnen arbeidsverhoudingen in de publieke sector’. Startpunt is de arbeidsverhouding waarbij de rol van de overheid die van werkgever of bestuurder is. Een thema waar zij binnen de medezeggenschapspraktijk veel mee te maken heeft en dat voor velen ingewikkelde vraagstukken oplevert.

Advocatenkantoor De Voort Advocaten | Mediators behoort tot de top 3 van kantoren in Nederland op het gebied van medezeggenschapsrecht. Een team van negen gespecialiseerde advocaten is dagelijks actief in dit werkveld en ondersteunt ondernemingsraden en bestuurders van middelgrote bedrijven tot beursgenoteerde concerns, zowel nationaal als internationaal. Tevens is het team zeer actief binnen de (semi-)publieke sector, waaronder overheden, zorg en onderwijs. Binnen deze branches worden ook medezeggenschapsraden en cliëntenraden bijgestaan.

Bezoekadres:
De Voort Advocaten | Mediators
Professor Cobbenhagenlaan 75
5037 DB Tilburg

Telefoon: 013 466 88 88 (tijdens kantooruren)
E-mail: advocaten@devoort.nl

Kijk meer webinars op ons YouTube kanaal

Gegevens

Datum:
3 september
Tijd:
10:00 - 11:00
Evenement Categorie:

Organisatoren

OR Ondersteuning
De Voort Advocaten | Mediators

Locatie

Webinar Online