Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Presentatie resultaten ‘Grote AS onderzoek’

10 mei | 13:30 - 14:30

Eprom heeft in opdracht van OR-ondersteuning een uitgebreid landelijk onderzoek uitgevoerd naar de arbeidsmarktpositie van de ambtelijk secretaris ondernemingsraad.
Tijdens deze webinar vertellen Ronald Borgts en Marion van Geest van Eprom Organisatieadvies hoe ze tot het eindrapport zijn gekomen en gaan ze in discussie met de deelnemers.

Het grote AS-onderzoek is uitgevoerd door Ronald Borgts en Marion van Geest van organisatieadviesbureau EPROM. EPROM is gespecialiseerd in organisaties, HR-beleid, arbeidsvoorwaarden, functies, beloning en medezeggenschap.

Ronald Borgts

Ronald Borgts

Senior adviseur / Directeur Eprom

Ronald is een van de twee directeuren van Eprom organisatieadvies, een gespecialiseerd HR-adviesbureau. Ronald is gefascineerd door de vraag hoe organisaties effectiever en efficiënter kunnen werken. Hoe kan een zodanige samenwerking worden afgesproken dat de doelen én werkplezier gerealiseerd worden? Ronald heeft bij allerlei ondernemingen projecten uitgevoerd, waarbij ICT ook vaak een rol speelde. Hij heeft succes in projecten omdat hij diplomatiek te werk gaat, mensen aan zich weet te binden en over een brede inhoudelijke basis beschikt. In zijn werk bij Eprom komen zijn technische achtergrond en analytische vaardigheden goed van pas.

Marion van Geest

Marion van Geest

Senior adviseur

Marion is een ervaren organisatieadviseur met als specialisatie medezeggenschap en arbeidsvoorwaarden. Van het inrichten van de medezeggenschap tot aan OR-leden bijstaan in onderhandelingen: Marion kan leunen op jarenlange praktijkervaring. Daarbij deinst zij niet terug voor een ingewikkelde kwestie en is het terugvinden van werkplezier een belangrijke drijfveer. In haar werk voor de ondernemingsraad gebruikt zij de methode Resultaatgerichte Medezeggenschap in combinatie met klantgericht werken. Zij heeft daar diverse artikelen over gepubliceerd.

Registreren voor de webinar

Gegevens

Datum:
10 mei
Tijd:
13:30 - 14:30
Evenement Categorie:

Locatie

Webinar Online

Organisator

OR Ondersteuning
Telefoon:
0182-231270
Site:
www.or-ondersteuning.nl