Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop ‘Grijp uw kans bij nieuwe vormen van medezeggenschap’

17 juni 2019 | 13:00 - 16:00

Nieuwe organisatievormen volgen elkaar razendsnel op en daarmee gepaard nieuwe vormen van medezeggenschap. Hoe gaat de ondernemingsraad daarmee om en in het bijzonder welke veranderende rol kun je als ambtelijk secretaris hebben om de ondernemingsraad te begeleiden en te adviseren?

Corry Oosterhoorn, trainer/adviseur in haar eigen onderneming én voor AS-opleidingen, geeft je vanuit haar visie en ervaring een blik op de organisatieveranderingen die nu gaande zijn. In een interactieve workshop onderzoek je gezamenlijk wat de invloed is van deze veranderingen op de besluitvorming en medezeggenschap; welke kansen en bedreigingen er zijn voor de rol van ambtelijk secretaris en vooral op welke manier je als ambtelijk secretaris de kansen kunt benutten om van waarde te zijn voor de ondernemingsraad en de organisatie.

Corry Oosterhoorn

Corry Oosterhoorn

Trainer / Adviseur

Corry ondersteunt met Oosterhoorn Medezeggenschap ondernemingsraden op een praktische manier bij het vormgeven van invloedrijke medezeggenschap. Het is voor haar altijd een uitdaging de OR bewust te maken van de aanwezige kennis en kwaliteiten. Ze stimuleert OR en bestuurder tot constructieve samenwerking en brainstorm door (maatwerk)training, begeleiding van brainstormsessies en advies.

Aanmelden workshop

Gegevens

Datum:
17 juni 2019
Tijd:
13:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Organisator

OR-ondersteuning Opleidingen B.V.
Telefoon:
0182 231 270
E-mail:
info@or-ondersteuning.nl
Website:
https://opleiding.or-ondersteuning.nl/

Locatie

Accomodatie Domstad
Koningsbergerstraat 9
Utrecht, 3531 AJ Nederland
+ Google Maps