Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop methodieken: Inleiding analysemodellen

12 december | 09:00 - 12:30

OR-onderwerpen kunnen breed en complex zijn. Analysemodellen zijn handzame modellen die je helpen om een (beleid)stuk goed in beeld te krijgen. De modellen stellen de ondernemingsraad in staat structuur aan te brengen, een bredere kijk op zaken te geven en een objectieve reactie te formuleren. Allemaal zaken die betrokkenheid voor de werkzaamheden van de ondernemingsraad helpen te creëren, en zeker ook de professionaliteit van de ondernemingsraad vergroten. Van de OR-assistent wordt verwacht dat je deze modellen herkent.

In de module Analysemodellen komen de volgende modellen aan bod: de 5 W-en, de hoeden van De Bono, de mindmap, de doelboom, de PIN-analyse en de krachtenveldanalyse.

Na het volgen van deze module:

  • Kun je de volgende analysemodellen herkennen: de 5 W-en, de hoeden van De Bono, de mindmap, de doelboom, de PIN-analyse en de krachtenveldanalyse.
  • Heb je inzicht in de OR-processen en weet je wanneer je een analysemodel kunt toepassen.
 Corry Oosterhoorn

Corry Oosterhoorn

Trainer / Adviseur

Corry ondersteunt met Oosterhoorn Medezeggenschap ondernemingsraden op een praktische manier bij het vormgeven van invloedrijke medezeggenschap. Het is voor haar altijd een uitdaging de OR bewust te maken van de aanwezige kennis en kwaliteiten. Ze stimuleert OR en bestuurder tot constructieve samenwerking en brainstorm door (maatwerk)training, begeleiding van brainstormsessies en advies.

 

Meer informatie over de workshop

Gegevens

Datum:
12 december
Tijd:
09:00 - 12:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://opleiding.or-ondersteuning.nl/2017/09/15/methodieken-inleiding-analysemodellen/

Organisator

OR-ondersteuning Opleidingen B.V.
Telefoon:
0182 231 270
E-mail:
info@or-ondersteuning.nl
Website:
https://opleiding.or-ondersteuning.nl/

Locatie

Accomodatie Domstad
Koningsbergerstraat 9
Utrecht, 3531 AJ Nederland
+ Google Maps