Voor de ondernemingsraad van een logistieke dienstverlener op de maasvlakte in Rotterdam zijn we op zoek naar een notulist die de verslaglegging wil verzorgen van de vergaderingen van de ondernemingsraad en zijn commissies. 

Als notulist woon jij vergaderingen van de Ondernemingsraad en de commissies bij die veelal volgens een vast jaarrooster zijn gepland, al vragen wij je wel flexibel te zijn als er vergaderingen verschoven worden. Verder  zorg jij ervoor dat alle belangrijke informatie netjes en gestructureerd genotuleerd wordt. Met jouw uitstekende schriftelijke vaardigheden, vliegensvlugge vingers en nauwkeurigheid is dit voor jou geen probleem! Na de vergadering werk je de notulen volledig uit en lever je de notulen binnen 2 werkdagen aan.

l

Aanstelling

Zelfstandige zonder personeel (ZZP’er) via een tussenovereenkomst (Belastingdienst nummer 9015550000-09-2) met OR-ondersteuning.

Duur

De opdracht is in eerste instantie voor het hele jaar 2019.

Werkdagen

De vergaderingen vinden doorgaans op woensdag plaats. Een vergaderschema is beschikbaar.

Locatie

De vergaderingen van de ondernemingsraad vinden plaats op het kantoor op de Maasvlakte. Het kantoor is slecht bereikbaar per openbaar vervoer. 

Procedure

Sluitingsdatum:

Startdatum:

Bijzonderheden:

Uiterlijk dinsdag 18 december 2018

16 januari 2019.

In het bezit van eigen vervoer en flexibele instelling.

Interesse in deze opdracht?

Sta je nog niet ingeschreven bij OR-ondersteuning?