U zoekt ondersteuning

 

Of u nu zoekt naar een tijdelijke of vaste kracht; het werven en selecteren van een geschikte kandidaat kost veel tijd en energie. OR-ondersteuning biedt al 10 jaar snel en doeltreffend ondersteuning op maat voor de medezeggenschap. De juiste persoon op de juiste plek. Zonder risico en met garantie! Deze pagina is het startpunt naar meer informatie over onze dienstverlening. Wilt u direct (vrijblijvend) een offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook.

Voordelen ambtelijk secretaris

  • De professionele kennis en objectieve blik van de ambtelijk secretaris bevordert het functioneren van de medezeggenschap
  • Er komt meer structuur in het medezeggenschapswerk
  • De leden kunnen zich concentreren op de inhoud en niet op de randvoorwaarden
  • De ambtelijk secretaris kan als interne medezeggenschapsadviseur optreden, zodat de ondernemingsraad minder vaak een externe deskundige hoeft in te schakelen.

De ambtelijk secretaris kan daarnaast zorgen voor de structurele communicatie met de achterban.

De ambtelijk secretaris is bijna altijd een alleskunner op het gebied van medezeggenschap en groepsbegeleiding. Hij vervult verschillende rollen die hij combineert en afwisselt naar gelang de behoefte van de OR en de fase waarin die zich bevindt.”

De inzet van de ambtelijk secretaris hangt af van een diverse zaken. Zo kunnen vergaderingen en de verslaglegging hiervan tijdrovend zijn. Wil je weten hoeveel uur ondersteuning nodig is? Vul onze urencalculator in en krijg direct antwoord op jouw vraag. 

Geen eindeloze discussies meer over regeltjes en procedures, maar een goed gesprek tussen bestuurder en ondernemingsraad waarin argumenten, visies en ideeën worden gewisseld en heldere afspraken worden gemaakt: De ambtelijk secretaris als adviseur medezeggenschap.

Formulier “ik zoek een professional”

 

ZOEKT U ONDERSTEUNING VOOR UW CLIËNTENRAAD?

Share This