U zoekt ondersteuning

 

Of u nu zoekt naar een tijdelijke of vaste kracht; het werven en selecteren van een geschikte kandidaat kost veel tijd en energie.
OR-ondersteuning biedt al meer dan 10 jaar snel en doeltreffend ondersteuning op maat voor de medezeggenschap. De juiste persoon op de juiste plek. Of u nu op zoek bent naar personeel, een ZZP’er of een uitzendkracht. Zonder risico en met garantie!

Wij hebben ruim 700 professionals bij ons ingeschreven. Notulisten, ambtelijk secretarissen en adviseurs, ervaren tot zeer ervaren verspreid over het hele land.

Deze pagina is het startpunt naar meer informatie over onze dienstverlening. Wilt u direct (vrijblijvend) een offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook.

?

Lees hieronder meer over ...

 

* De ambtelijk secretaris: voordelen voor de medezeggenschap *
* Urencalculator: hoeveel uur ondersteuning heeft de ondernemingsraad nodig? *
* De ambtelijk secretaris als extern deskundige *

 

Voordelen ambtelijk secretaris

  • De professionele kennis en objectieve blik van de ambtelijk secretaris bevordert het functioneren van de medezeggenschap
  • Er komt meer structuur in het medezeggenschapswerk
  • De leden kunnen zich concentreren op de inhoud en niet op de randvoorwaarden
  • De ambtelijk secretaris kan als interne medezeggenschapsadviseur optreden, zodat de ondernemingsraad minder vaak een externe deskundige hoeft in te schakelen.

De ambtelijk secretaris kan daarnaast zorgen voor de structurele communicatie met de achterban.

De ambtelijk secretaris is bijna altijd een alleskunner op het gebied van medezeggenschap en groepsbegeleiding. Hij vervult verschillende rollen die hij combineert en afwisselt naar gelang de behoefte van de OR en de fase waarin die zich bevindt.”

De inzet van de ambtelijk secretaris hangt af van een diverse zaken. Zo kunnen vergaderingen en de verslaglegging hiervan tijdrovend zijn. Wil je weten hoeveel uur ondersteuning nodig is? Vul onze urencalculator in en krijg direct antwoord op jouw vraag. 

Geen eindeloze discussies meer over regeltjes en procedures, maar een goed gesprek tussen bestuurder en ondernemingsraad waarin argumenten, visies en ideeën worden gewisseld en heldere afspraken worden gemaakt: De ambtelijk secretaris als adviseur medezeggenschap.

De vraag rijst regelmatig of een ambtelijk secretaris kan worden aangemerkt als een extern deskundige in de zin van artikel 16 WOR. Onder bepaalde omstandigheden is dat wel degelijk mogelijk! Lees hier het stuk van De Voort Advocaten | Mediators.

ONZE WERKWIJZE

INTAKE

Intakegesprek, waarin wij met jullie onder meer inventariseren welke werkzaamheden de ambtelijk secretaris gaat uitvoeren voor uw ondernemingsraad. Wij willen ook weten hoeveel tijd voor deze werkzaamheden beschikbaar is, op welke dagen de ondernemingsraad vergadert, op welke locatie, etc. Wij willen ook van jullie weten hoe de ondernemingsraad is samengesteld, hoe ervaren de leden zijn en welke onderwerpen op de agenda staan.

FUNCTIE PROFIEL

Wij stellen een functieprofiel ambtelijk secretaris ondernemingsraad op met daarbij een wervingstekst. De wervingstekst publiceren wij op onze website, via de verschillende Social Media middelen waar wij gebruik van maken en binnen ons netwerk. Wij werken met een database van ruim 600 ambtelijk secretaris en een landelijk netwerk van ruim 1000 ambtelijk secretarissen ondernemingsraden.

WERVING & SELECTIE

Binnen 5-10 werkdagen dragen wij kandidaten voor die voldoen aan het vastgestelde profiel. Jullie ontvangen van circa 2-4 kandidaten een sollicitatieformulier met cv. Wij dragen alleen kandidaten voor met wie wij persoonlijk kennis hebben gemaakt. Wij werken landelijk, maar houden uiteraard ook rekening met de reisafstand.
Jullie kiezen vervolgens met welke kandidaten jullie persoonlijk kennis willen maken.

MATCH

Na een succesvolle ‘match’ volgt een opdrachtovereenkomst met de kandidaat en/of met OR-ondersteuning waarin de afspraken over de ondersteuning verder worden uitgewerkt.
De ambtelijk secretaris start op een met jullie afgesproken datum.

Formulier “ik zoek een professional”

 

    Voor onze Privacy verklaring verwijzen wij u naar de link onder aan onze webpagina