Werken bij Rijndam Revalidatie betekent bijdragen aan de beste revalidatiegeneeskundige zorg voor mensen die een beperking hebben als gevolg van een lichamelijke ziekte, ongeval of aangeboren aandoening.
Met onze ruim 800 deskundige en betrokken medewerkers werken wij op 18 locaties aan meer kwaliteit van leven voor onze patiënten.

Wil jij ons team versterken?

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met:
Marije Weerman, voorzitter Ondernemingsraad.

Vragen over de arbeidsvoorwaarden of het werving- en selectieproces?
Dan helpt de afdeling HR je graag verder.
Neem contact op door te bellen naar 010 – 241 24 94 en vraag naar Ingrid Groenen of Marije Weerman.

 

Direct online solliciteren kan tot 19 augustus a.s. met behulp van het sollicitatieformulier op de website van Rijndam Revalisatie.

De eerste gesprekken vinden plaats op:
vrijdag 29 augustus a.s.

Ter ondersteuning van de Ondernemingsraad zoeken wij per direct een:

AMBTELIJK SECRETARIS

 

Waar ga je werken?
De Ondernemingsraad (OR) bestaat uit 13 leden – afgevaardigden van verschillende locaties en afdelingen binnen onze organisatie.

Wat ga je doen?
Je voert werkzaamheden op secretarieel, organisatorisch en beleidsmatig niveau uit. Je doet dit zodanig dat de OR binnen de gestelde kaders optimaal wordt ondersteund. Je bewaakt de afspraken en/of besluitenlijst, draagt zorg voor de organisatie rondom en notulering van vergaderingen en themamiddagen en hebt een belangrijke rol in het vormgeven van de communicatie naar de achterban en totstandkoming van het jaarverslag. Je ondersteunt de OR bij het voorbereiden en organiseren van de OR verkiezingen en bewaakt de naleving van wetten, procedures en afspraken betreffende de medezeggenschap. Verder lever je een bijdrage aan het tot stand komen van het PR-beleid van de OR en bewaak en werk je mee aan de uitvoering hiervan.

Wie ben je?
Jij bent een (werk)ondernemer met goede sociale en communicatieve vaardigheden, die initiatief toont en klantgericht is. Proactief, energiek en flexibel, maar ook zelfstandig, gestructureerd en nauwkeurig. Je bent in staat om te prioriteren en daarbij overzicht te houden en verbanden te leggen in de diversiteit aan activiteiten. Je hebt de vaardigheid om teksten te schrijven en communicatie aan medewerkers te verzorgen. Verder beschik je over:

  • Een relevante, afgeronde mbo-opleiding en enige jaren relevante werkervaring, bij voorkeur in de zorg;
  • Kennis van geautomatiseerde gegevensverwerking en ICT toepassingen;
  • Goede beheersing van MS Outlook, Excel, en digitale archivering;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk) en ervaring met notuleren;
  • Kennis van de WOR en de CAO-Ziekenhuizen, waarbij combinaties gelegd worden bij het lezen van beleidsstukken met deze wetgeving en richtlijnen.
  • Ervaring als ambtelijk secretaris van een Ondernemingsraad (met kennis op niveau leergang 1 DASMO) is zeer wenselijk.

Wat bieden wij?
We bieden je een parttime dienstverband voor gemiddeld 16 uur per week, voor de duur van een jaar met uitzicht op verlenging. Aanwezigheid op maandag- en donderdagmiddag is een vereiste. De salariëring is conform de CAO-ziekenhuizen, vooralsnog indeling in FWG 45 (max € 3.072,- bruto o.b.v. 36 uur). Inschaling in de salarisschaal vindt plaats op basis van werkervaring.

Rijndam heeft verder een vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Ook is er een aantrekkelijke fietsregeling, mogelijkheid tot deelname aan een collectieve arbeidsongeschiktheids- en zorgverzekering. Verder heeft iedere medewerker in het kader van duurzame inzetbaarheid een persoonlijk levensfasebudget (PLB) en zijn er meer dan voldoende ontwikkelingsmogelijkheden.

Binnen Rijndam staat de veiligheid van patiënten, medewerkers en bezoekers voorop. Veiligheid is in Rijndam een vanzelfsprekend onderdeel van de zorg- en dienstverlening. Iedere nieuwe medewerker bij Rijndam dient in het kader van veilige zorg een VOG te overleggen.

Solliciteren op deze vacature?

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld