Werken aan je eigen carrière

Het vak van ambtelijk secretaris of adviseur medezeggenschap is erg divers en biedt verschillende rollen waarin je je verder kunt ontwikkelen en verdiepen. Daarnaast ben je als ambtelijk secretaris of adviseur medezeggenschap meestal de enige in een organisatie en val je functioneel niet onder een afdeling. In een dergelijke solofunctie kan werken aan je eigen carrière of je persoonlijke ontwikkeling lastig zijn. Wij staan je dan ook graag bij om je weg te vinden in het vak; of je nu aan het begin van je carrière staat of al langer aan de slag bent als ambtelijk secretaris of adviseur medezeggenschap.

Wij zijn OR-ondersteuning; uitzendbureau / intermediair dat zich specifiek richt op de medezeggenschap. Al bijna 20 jaar vinden wij de beste match tussen medezeggenschapsprofessionals en ondernemingsraden of andere medezeggenschapsorganen.

Welke ondersteuning bieden wij?

Wij ondersteunen je op verschillende manieren. Van deskundigheid bevorderende activiteiten tot je op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen uit het vakgebied. We voorzien je van de nodige informatie en bieden je een community van collega ambtelijk secretarissen.

#maakvanjepassiejewerk

Heb je hart voor medezeggenschap en wil je de overstap maken naar het vak van ambtelijk secretaris / adviseur?

0182 231 270