Zoek je een opdracht of baan in de medezeggenschap?

Je bent een professional die ondersteuning biedt aan een ondernemingsraad of andere vormen van medezeggenschap. Als ambtelijke secretaris, adviseur medezeggenschap, notulist, trainer, coach, of anderszins.

Wij zijn OR-ondersteuning; het uitzendbureau / intermediair dat zich specifiek richt op de medezeggenschap. Al ruim 15 jaar vinden wij de beste match tussen medezeggenschapsprofessionals en ondernemingsraden, cliëntenraden of andere medezeggenschapsorganen.

Binnen ons netwerk van profit of non-profit organisaties vinden wij voor jou een interessante opdracht of baan die bij je past. Dat kan zijn als ambtelijke secretaris, adviseur medezeggenschap, notulist, coach, of anderszins. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke of vaste functie, of liever als zzp’er of uitzendkracht aan de slag wilt.

Zij vonden een baan of opdracht via OR-ondersteuning

Hanneke Verluis

Dat OR-ondersteuning zorgt dat ons vak echt op de kaart staat, vind ik helemaal te gek; ze faciliteren onze kennisvergroting op allerlei manieren en ze voelen perfect wie waar matcht. Met het OR-ondersteuning team kan ik lezen en schrijven; ze handelen snel en altijd vriendelijk. Mijn dank is groot!

Paul de Widt

Als ‘prepensionado’ was ik niet echt actief op zoek naar een medezeggenschapsopdracht. OR-ondersteuning mocht me echter wel bellen voor een opdracht voor maximaal 20 uur per week. Gewoon omdat het me leuk leek om zo nu en dan nog wat te doen met mijn ruime ervaring. Ik heb inmiddels twee keer voor een gemeente en een keer voor een GGZinstelling interim de rol van adviseur en ambtelijk secretaris medezeggenschap op mij genomen. Meestal bij situaties waar ook mediërend moest worden opgetreden. Drie keer een prima ‘match’, waarbij ik mij als een vis in het water voelde en waarbij de betrokken OR én bestuurder/directie blij was met mijn inzet en bijdragen. En waarbij OR-ondersteuning altijd uitstekende procesondersteuning gaf, met oprechte aandacht en belangstelling voor de opdrachtgever en mij als opdrachtnemer. Hoe lang ik hiermee doorga? Zolang ik daarvoor tijd, zin en ruimte heb. Het is in ieder geval voor mij wél het bewijs dat werken nog altijd erg leuk kan zijn.

Aster van der Boon

Sinds ik via OR-ondersteuning werk, heb ik ontzettend leuke opdrachtgevers. Nog voordat mijn contract afliep bij de zorginstelling (ze hadden een vaste AS gevonden) had ik al een gesprek bij de gemeente instelling en daar werk ik nu nog steeds. Ook deze opdracht is tijdelijk, maar ik weet dat hierna weer een volgende opdracht staat te wachten. Het team van OR-ondersteuning is heel betrokken. Er is contact na de kennismaking met een nieuwe klant en ze checken hoe het werken bevalt. Verder is de administratieve afhandeling perfect. Ze hebben een makkelijk programma om je uren in te declareren en als je iets vraagt dan krijg je vaak dezelfde dag al antwoord. De Na-Tafelavonden zijn interessant en het is leuk om vakgenoten te spreken. De personal touch en professionele ondersteuning maken dat je onbezorgd je werk kan doen. Ik kan iedere AS of adviseur aanraden om voor OR-ondersteuning te werken.

Niek van Leeuwen

Aansluiten bij OR-ondersteuning was voor mij als net afgestudeerde een perfecte keuze. Voordat ik een opdracht kreeg via deze organisatie had ik nog weinig ervaring binnen het professionele werkveld. Gelukkig was dit geen probleem en ik kon snel aan de slag. Ik heb de begeleiding hiervoor als zeer prettig ervaren. Het team van OR-ondersteuning is nauw betrokken bij het gehele proces. Werken als ambtelijk secretaris via OR-ondersteuning is mooi als beginnend professional omdat je de mogelijkheid hebt om snel veel te leren over, mogelijk meerdere, organisaties van binnenuit. Dit omdat er ook vaak interim opdrachten worden aangeboden, die ervoor zorgen dat je het werkveld voor een kortere periode van verschillende kanten leert kennen. Daarnaast is het werk goed te combineren met een studie ernaast.

Aan de slag

Welke ondersteuning bieden wij?

Wij ondersteunen je op verschillende manieren. Van deskundigheid bevorderende activiteiten tot je op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen uit het vakgebied. We voorzien je van de nodige informatie en bieden je een community van collega ambtelijk secretarissen/adviseurs medezeggenschap.

Lees ons magazine

Welke ambtelijk secretarissen of adviseurs medezeggenschap staan in deze uitgave van
AS-Magazine?

  • Daniële Arendse
  • Ron van der Wens
  • Cor van Meijel
  • Stephanie Colenberg
  • Hanneke Burggraaf
  • Jacqueline Scholtens-Paré

#maakvanjepassiejewerk

Heb je hart voor medezeggenschap en wil je de overstap maken naar het vak van ambtelijk secretaris / adviseur medezeggenschap?

Persoonlijk kennismakingsgesprek

Wij streven ernaar om alle kandidaten die bij ons staan ingeschreven ook persoonlijk te kennen. Wie ben je, wat drijft je en waar word je blij van? Dat zijn vragen die wij belangrijk vinden. En het helpt ons om de perfecte match tussen opdrachtgever en opdrachtnemer te realiseren.

Wil je je (vrijblijvend) inschrijven bij OR-ondersteuning? Dat kan natuurlijk. Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Beschrijf jezelf in een kort verhaal.

Deze afbeelding wordt getoond in de overzichten.

Gelieve in te vullen met http:// of https://

Gelieve in te vullen met http:// of https://

Bestandsnaam:

Bestandsgrootte:

0182 231 270