Wij vinden de juiste match!

Wij zijn OR-ondersteuning, uitzendbureau en intermediair voor de medezeggenschap. Wij vinden snel en doeltreffend ondersteuning op maat voor ondernemingsraden, cliëntenraden en medezeggenschapsraden. Dat doen wij met kennis van medezeggenschap en vooral ons netwerk van ambtelijk secretarissen en adviseurs medezeggenschap.
Samen met hen groeien en ontwikkelen wij. Samen met hen vinden wij telkens weer de juiste match!

Team

Ons team bestaat uit enthousiaste professionals die elk met hun eigen expertise zorgen dat opdrachtgevers en ambtelijk secretarissen/adviseurs medezeggenschap zich ‘thuis’ voelen bij OR-ondersteuning.

Angèla Abbo

Marketingcommunicatie

Bianca Vennema

HR officer/intercedent

Dimara Plantinga

Junior intercedente

Hester de Waal

Klant adviseur

Liza Arends

Algemeen directeur

Lizette Marijnissen

Intercedent

Lotte Hoogendoorn

Intercedent

Lotte Lippe

Assistent marketing-communicatie

Mariza de Kwaadsteniet

Financiële administratie

Minoux Verschoor

Office manager/coördinator AS-opleidingen

Robin Opschoor

Assistent financieel

Visie en missie

OR-ondersteuning wil de juiste match voor ondersteuning van de ondernemingsraad, cliëntenraad en de medezeggenschap realiseren. Al ruim 15 jaar leveren wij snel en doeltreffend ondersteuning op maat voor uw ondernemingsraad, cliëntenraad of medezeggenschapsraad. Wij kijken verder dan alleen kennis en ervaring en zoeken altijd naar de meest geschikte ambtelijk secretaris, adviseur medezeggenschap, notulist of coach.

Samen met onze opdrachtgevers, onze ambtelijk secretarissen/adviseurs medezeggenschap en diverse partners in het OR-vak werken we continue aan de verdere professionalisering en kwaliteit van de medezeggenschap, in de breedste zin van het woord. Wij adviseren, evalueren, stellen bij waar nodig en waarborgen de continuïteit.

Wij maken persoonlijk kennis met alle ambtelijk secretarissen/adviseurs medezeggenschap die zich bij ons inschrijven. Dat stelt ons in staat de juiste persoon bij de juiste opdracht te zoeken. Onze kandidaten selecteren wij op kennis, ervaring én persoonlijkheidskenmerken. Wij stimuleren ze daarnaast actief in hun ontwikkeling door het organiseren van deskundigheid bevorderende activiteiten. OR-ondersteuning staat voor kwaliteit in de medezeggenschap van nu, met oog voor de toekomst!

Bedrijf

OR-ondersteuning is in 2004 door Marieke van Essen opgericht als wervings- & selectiebureau voor freelancers. Al vrij snel werd de dienstverlening uitgebreid met het werven en selecteren voor functies in dienstverband. Vervolgens is OR-ondersteuning ook freelancers gaan detacheren om zo tegemoet te komen aan de vraag naar meer flexibiliteit.

In 2011 heeft Liza Arends OR-ondersteuning overgenomen en na drie jaar de dienstverlening uitgebreid tot uitzendbureau. Sinds 2016 is OR-ondersteuning een ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen) gecertificeerd intermediair en uitzendbureau geworden. Intussen is OR-ondersteuning uitgegroeid tot een grote naam op het gebied van medezeggenschap en staan we bekend om onze kennis over de ondersteuning van de medezeggenschap in de breedste zin des woords. Dat vertaalt zich in de verschillende soorten dienstverlening en activiteiten die wij organiseren of hebben georganiseerd.

Dienstverlening en activiteiten

Hieronder een greep uit ons dienstverlening en activiteiten:

Heb je een vraag? Wij staan voor je klaar en helpen je graag!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0182 231 270