Na-Tafelen: Invloed op kwaliteit en effectiviteit van OR-vergaderingen

Vindt plaats op 11-10-2023 | 19:00 - 21:30

Ondernemingsraden vergaderen. De één meer dan de ander en doorgaans aan een vergadertafel. Als ambtelijk secretaris kan je invloed uitoefenen op de kwaliteit en effectiviteit van deze vergaderingen. Hier zijn veel mogelijkheden toe. Door te kiezen voor een vergadervormen die past bij de groep en het onderwerp kan je de kwaliteit van de output van de vergadering verhogen.

Margo Hendriks is trainer van ondernemingsraden en mede-eigenaar van AS-opleidingen. Margo staat bekend om het inzetten van creatieve werkvormen in haar trainingen om het resultaat van de dag te verhogen. Je gaat deze avond samen aan de slag om te proeven aan verschillende vergadervormen die je als ambtelijk secretaris gelijk in kunt zetten.

Margo Hendriks

Trainer / Adviseur

Margo is trainer/ adviseur medezeggenschap vanuit haar eigen bureau Margo Hendriks training & coaching en eigenaar, trainer en coach bij AS-opleidingen.  Margo werkt praktijkgericht waarin zij ondernemingsraden inspireert een proactieve rol te vervullen bij ontwikkelingen binnen de organisatie. Dit is niet alleen te herkennen in haar wijze van trainen, maar ook in haar werkzaamheden als technisch voorzitter en coach. Haar motto: daag jezelf iedere dag uit een klein beetje beter te worden en durf te experimenteren.

Ieder jaar organiseren we een reeks Na-Tafel avonden voor ambtelijk secretarissen. Dit is een avond gezellig bijeen komen, netwerken, maar tegelijk ook deskundigheidsbevordering. We dineren eerst samen (optioneel) waarna we een interactieve workshop houden over een actueel thema of een onderwerp waar we in ons vak mee te maken hebben.

Programma

17.30 uur   Diner
19.00 uur   Start workshop
21.30 uur   Einde workshop

Kosten diner

€ 25,00 inclusief 2 drankjes

Dit evenement is reeds gestart of afgelopen.

0182 231 270