WEBINAR: De ondernemingsraad in een internationale omgeving

Vindt plaats op 17-03-2023 | 10:00 - 11:00

Voor Nederlandse organisaties met een buitenlandse ‘moeder’ zijn de zeggenschapsverhoudingen in niet altijd even duidelijk. Daardoor is het voor een ondernemingsraad ook niet altijd even helder waar de besluiten worden genomen. Dit maakt het ook moeilijk voor ondernemingsraden om invloed uit te oefenen. Wat is de positie van de OR? Hoe kan de OR omgaan met adviesplichtige besluiten die als een reeds genomen besluit worden meegedeeld? Maarten van Kempen vertelt dit, onder meer aan de hand van de meest recente businesscases.

Maarten van Kempen

Advocaat arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht

Maarten is een ervaren arbeidsrecht advocaat. Hij wordt vaak ingeschakeld bij complexe arbeidsgeschillen en (internationale) governance- en medezeggenschapsvraagstukken. Maarten publiceert over uiteenlopende arbeidsrechtelijke onderwerpen en governance vraagstukken. Zijn bijdragen zijn onder meer te vinden in de diverse arbeidsrechtelijke vakbladen en het Financieele Dagblad. Vanaf 2022 doceert hij de vakken Reorganisatie en Verdieping Medezeggenschapsrecht aan de juridische faculteit van de Universiteit Utrecht.


Over Pallas Advocaten

Pallas Advocaten is de premium boutique op het gebied van arbeidsrecht en medezeggenschaprecht met een internationale focus. De visie en strategie van Pallas Advocaten – om de onderscheidende dienstverlening continu te verbeteren en uit te dragen binnen het speelveld van ondernemingsraden – wordt mede ingevuld door het Team Medezeggenschap van Pallas Advocaten. Dit team bestaat uit gespecialiseerde advocaten en heeft jarenlange ervaring bij de juridische begeleiding van ondernemingsraden bij complexe medezeggenschapsvraagstukken.

Bezoekadres:
Pallas Advocaten
Willemsparkweg 82
1071 HL Amsterdam

Telefoon: 085 070 47 12 (tijdens kantooruren)
E-mail: info@pallas.nl

Dit evenement is reeds gestart of afgelopen.

0182 231 270