WEBINAR: De rol van de ondernemingsraad bij ongewenst gedrag

Vindt plaats op 04-11-2022 | 10:00 - 11:00

De kwestie Arib in de Tweede kamer laat weer eens zien hoe ingewikkeld het is om op een goede manier om te gaan met grensoverschrijdend gedrag.

In dit webinar gaat Maarten van Kempen, advocaat arbeidsrecht, in op de rol van de ondernemingsraad. Welke mogelijkheden biedt de wet voor ondernemingsraden om invloed uit te oefenen op het vaststellen van beleid inzake ongewenst gedrag binnen de organisatie. Wat te doen als meldingen bij de ondernemingsraad binnekomen? Hoe monitor je als ondernemingsraad dat er niet alleen beleid is op papier, maar dat dit ook wordt uitgevoerd?

Maarten van Kempen

Advocaat arbeidsrecht – Rotterdam

Maarten van Kempen is een ervaren arbeidsrecht advocaat. Hij wordt vaak ingeschakeld bij complexe arbeidsgeschillen en (internationale) governance- en medezeggenschapsvraagstukken. Maarten publiceert over uiteenlopende arbeidsrechtelijke onderwerpen en governance vraagstukken. Zijn bijdragen zijn onder meer te vinden in de diverse arbeidsrechtelijke vakbladen en het Financieel Dagblad. Vanaf 2022 doceert hij de vakken Reorganisatie en Verdieping Medezeggenschapsrecht aan de juridische faculteit van de Universiteit Utrecht.

Over Pallas Advocaten

Pallas Advocaten is de premium boutique op het gebied van arbeidsrecht en medezeggenschaprecht met een internationale focus. De visie en strategie van Pallas Advocaten – om de onderscheidende dienstverlening continu te verbeteren en uit te dragen binnen het speelveld van ondernemingsraden – wordt mede ingevuld door het Team Medezeggenschap van Pallas Advocaten. Dit team bestaat uit gespecialiseerde advocaten en heeft jarenlange ervaring bij de juridische begeleiding van ondernemingsraden bij complexe medezeggenschapsvraagstukken.

Pallas Advocaten
Willemsparkweg 82
1071 HL Amsterdam

Telefoon: 085 070 47 12 (tijdens kantooruren)
E-mail: info@pallas.nl

Dit evenement is reeds gestart of afgelopen.

0182 231 270