Opname en slides van de webinar: Procederen bij de Ondernemingskamer

Geplaatst op 27 oktober 2021

Op vrijdag 22 oktober jl. heeft Mr. Jolande Janssen, advocaat bij De Voort Advocaten | Mediators voor OR-ondersteuning een webinar gehouden over Procederen bij de Ondernemingskamer.

Tijdens de webinar heeft Jolande Janssen, aan de hand van praktijkvoorbeelden, tips en tricks besproken om er voor te zorgen dat wanneer de ondernemingsraad de stap naar de rechter durft te zetten hij dan ook een goede uitgangspositie heeft. Een van de belangrijkste documenten om ‘procedureproof’ te zijn is dat de ondernemingsraad een juridisch goed advies schrijft. Hier is zij uitgebreid bij stilgestaan. Daarnaast heeft zij een inkijk gegeven hoe het werkt om te procederen bij de Ondernemingskamer.

Er waren 25 actieve deelnemers aan de webinar. Voornamelijk ambtelijk secretarissen.

Heb je de webinar gemist? Hieronder een link naar de opnames en naar de presentatieslides.

Jolande Janssen

Advocaat Medezeggenschap

Jolande Janssen is sinds 2010 als advocaat verbonden aan De Voort Advocaten | Mediators te Tilburg en is werkzaam op de sectie Medezeggenschap- en Arbeidsrecht. Daarnaast is zij docent aan Tilburg University waar zij doceert in het vak oefenrechtbank. Eveneens schreef zij het handboek cliëntenraden en studeerde cum laude af voor de specialisatieopleiding arbeidsrecht van de Grotius Academie.

0182 231 270