Opname en presentatie van de webinar ‘Terugblik 2020 en vooruitblik 2021’

Geplaatst op 16 december 2020

Wat is er gebeurd in 2020 in het medezeggenschapsrecht? En wat staat er op de agenda voor 2021?

In deze webinar bespreekt Steven Jellinghaus advocaat medezeggenschapsrecht bij De Voort Advocaten, de belangrijkste rechtspraak en wetswijzigingen van 2020. We blikken ook alvast vooruit en vertellen in een notendop wat 2020 voor het medezeggenschapsrecht in petto gaat hebben. 

Steven Jellinghaus

Advocaat

Steven Jellinghaus is advocaat Medezeggenschaps- en arbeidsrecht en toonaangevend op het gebied van medezeggenschap in Nederland. Als advocaat, arbiter, mediator, auteur en universitair docent van Tilburg University. Hij is gepromoveerd op de harmonisatie van arbeidsvoorwaarden. Lid van diverse besturen, werkgroepen en commissies.

Advocatenkantoor De Voort Advocaten | Mediators behoort tot de top 3 van kantoren in Nederland op het gebied van medezeggenschapsrecht. Een team van negen gespecialiseerde advocaten is dagelijks actief in dit werkveld en ondersteunt ondernemingsraden en bestuurders van middelgrote bedrijven tot beursgenoteerde concerns, zowel nationaal als internationaal. Tevens is het team zeer actief binnen de (semi-)publieke sector, waaronder overheden, zorg en onderwijs. Binnen deze branches worden ook medezeggenschapsraden en cliëntenraden bijgestaan.

Bezoekadres:
De Voort Advocaten | Mediators
Professor Cobbenhagenlaan 75
5037 DB Tilburg

Telefoon: 013 466 88 88 (tijdens kantooruren)
E-mail: advocaten@devoort.nl

0182 231 270