Webinar Ondernemingsraad en Corona | opname en slides

Geplaatst op 19 februari 2021

De Rijksoverheid heeft werkgevers verzocht hun werknemers zoveel mogelijk thuis te laten werken in verband met het Coronavirus. Het fenomeen thuiswerken houdt de gemoederen dan ook flink bezig. De zorgen over onveilige thuiswerksituaties groeit, net als de druk bij medewerkers in verband met het thuisonderwijs. Tegelijkertijd groeit ook de roep om hardere maatregelen met sancties voor bedrijven die medewerkers niet dwingen om thuis te laten werken. 

Dit houdt de gemoederen dan ook flink bezighouden en leiden tot vele vragen van werkgevers, werknemers en ondernemingsraden. 

Steven Jellinghaus advocaat medezeggenschapsrecht bij De Voort Advocaten gaat tijdens deze webinar in op de volgende onderwerpen:

Steven Jellinghaus

Advocaat

Steven Jellinghaus is advocaat Medezeggenschaps- en arbeidsrecht en toonaangevend op het gebied van medezeggenschap in Nederland. Als advocaat, arbiter, mediator, auteur en universitair docent van Tilburg University. Hij is gepromoveerd op de harmonisatie van arbeidsvoorwaarden. Lid van diverse besturen, werkgroepen en commissies.

Advocatenkantoor De Voort Advocaten | Mediators behoort tot de top 3 van kantoren in Nederland op het gebied van medezeggenschapsrecht. Een team van negen gespecialiseerde advocaten is dagelijks actief in dit werkveld en ondersteunt ondernemingsraden en bestuurders van middelgrote bedrijven tot beursgenoteerde concerns, zowel nationaal als internationaal. Tevens is het team zeer actief binnen de (semi-)publieke sector, waaronder overheden, zorg en onderwijs. Binnen deze branches worden ook medezeggenschapsraden en cliëntenraden bijgestaan.

Bezoekadres:
De Voort Advocaten | Mediators
Professor Cobbenhagenlaan 75
5037 DB Tilburg

Telefoon: 013 466 88 88 (tijdens kantooruren)
E-mail: advocaten@devoort.nl

0182 231 270