WEBINAR: Actualiteiten instemmingsrecht

Vindt plaats op 19-05-2023 | -

Door onvoorziene omstandigheden komt deze webinar te vervallen. Zodra we een nieuwe datum hebben, laten we dat weten.

Het instemmingsrecht is allesbehalve stil blijven zitten. We zien ontwikkelingen in de benadering door rechters bij de vraag of er vervangende instemming moet worden verleend. Daarnaast zijn er actuele onderwerpen die de aandacht van ondernemingsraden opeisen. Daarbij valt te denken aan:

 • Indexatie van salarissen
 • De implementatie van het pensioenakkoord
 • Leeftijdsbewust personeelsbeleid
 • Integriteit en ongewenst gedrag

  Steven Jellinghaus

  Advocaat / Mediator / Auteur

  Steven Jellinghaus is advocaat Medezeggenschaps- en arbeidsrecht en toonaangevend op het gebied van medezeggenschap in Nederland. Als advocaat, arbiter, mediator, auteur en universitair docent van Tilburg University. Hij is gepromoveerd op de harmonisatie van arbeidsvoorwaarden. Lid van diverse besturen, werkgroepen en commissies.


  Over Pallas Advocaten

  Pallas Advocaten is de premium boutique op het gebied van arbeidsrecht en medezeggenschaprecht met een internationale focus. De visie en strategie van Pallas Advocaten – om de onderscheidende dienstverlening continu te verbeteren en uit te dragen binnen het speelveld van ondernemingsraden – wordt mede ingevuld door het Team Medezeggenschap van Pallas Advocaten. Dit team bestaat uit gespecialiseerde advocaten en heeft jarenlange ervaring bij de juridische begeleiding van ondernemingsraden bij complexe medezeggenschapsvraagstukken.

  Bezoekadres:
  Pallas Advocaten
  Willemsparkweg 82
  1071 HL Amsterdam

  Telefoon: 085 070 47 12 (tijdens kantooruren)
  E-mail: info@pallas.nl

  0182 231 270