U krijgt van ons meer dan
een ambtelijk secretaris of
adviseur medezeggenschap

Uw voordelen als klant van OR-ondersteuning

Met ruim 15 jaar ervaringen weten wij als geen ander welke ondersteuning uw ondernemingsraad, cliëntenraad of medezeggenschapsraad nodig heeft.

Wij kijken verder dan alleen naar kennis en ervaring en zoeken voor u de juiste ambtelijk secretaris, adviseur medezeggenschap, notulist of coach.

Zekerheid

OR-ondersteuning draagt het ABU-keurmerk van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en voldoet hiermee aan de strenge eisen op het gebied van bijvoorbeeld gedragsregels, arbeidsvoorwaarden en afdracht van sociale premies. Onze uitzendkrachten vallen onder de cao voor uitzendkrachten.

OR-ondersteuning draagt ook het SNA-keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA). Dit keurmerk is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. Bedrijven met het SNA-keurmerk worden periodiek gecontroleerd op hun verplichtingen uit arbeid, waardoor het risico voor de inlener en uitbesteder van werk wordt beperkt.

Transparant

Wij werken met een tijdsregistratieprogramma. U heeft te allen tijde inzicht in gewerkte uren en eventuele gemaakte onkosten. Bovendien ontvangt u maandelijks een overzicht met een specificatie van alle uitgevoerde werkzaamheden.

Flexibel

U kunt de keuze maken voor een contract met maximale flexibiliteit passend bij de gewenste ondersteuning en voor de gewenste duur.

Continuïteit

Wij zorgen kosteloos voor vervanging van de ambtelijk secretaris of adviseur medezeggenschap bij ziekte, verlof of anderszins, zodat hiermee de continuïteit gegarandeerd is.

Expertiseteam

OR-ondersteuning werkt nauw samen met een expertiseteam. Zij beantwoorden kosteloos en binnen 24 uur al uw OR-vragen en van de ambtelijk secretaris of adviseur medezeggenschap.

Vakblad

Zowel opdrachtgevers als de ambtelijk secretaris of adviseur medezeggenschap, die via OR-ondersteuning werkzaam zijn, krijgen een abonnement op het digitale vakblad AS-Magazine.

Scholingsdag

Wij organiseren jaarlijks een themadag voor alle OR-leden en hun ambtelijk secretaris of adviseur medezeggenschap, met interessante workshops over de meest actuele onderwerpen op het vakgebied.

Up to date

Wij zorgen dat onze ambtelijk secretarissen of adviseurs medezeggenschap op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in medezeggenschap met webinars, netwerkavonden en een eigen AS-magazine.

Evaluatie

Wij houden de vinger aan de pols om onze kwaliteit te kunnen garanderen. Wij nemen regelmatig contact met u op over de voortgang.

Taken en werkzaamheden ambtelijk secretaris of adviseur medezeggenschap

Een ambtelijk secretaris of adviseur medezeggenschap levert een belangrijke bijdrage aan het goed functioneren van een ondernemingsraad. Hij biedt professionele ondersteuning aan ondernemingsraden en zijn commissies, waardoor de leden zich optimaal bezig kunnen houden met de inhoudelijke taken van de ondernemingsraad.

De taken en werkzaamheden van de ambtelijk secretaris of adviseur medezeggenschap zijn veelomvattend en lopen uiteen van ondersteuning tot advisering. Bekijk hier voor welke taken en werkzaamheden de ambtelijk secretaris of adviseur medezeggenschap ingezet kan worden.

Ondersteuning op maat

De ondersteuning van de ondernemingsraad door een ambtelijk secretaris of adviseur medezeggenschap kent vele voordelen. Het aantal uren ondersteuning hangt af van diverse factoren.

Bekijk welk recht op ondersteuning uw ondernemingsraad heeft en bereken het aantal uur ondersteuning dat u nodig heeft.

Vraag offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Organisatie*
Naam contactpersoon*
Wij zoeken een:*
Medezeggenschapsvorm*

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Ik ga akkoord dat OR-ondersteuning mijn gegevens gebruikt om voor mij een voorstel te kunnen doen voor ondersteuning op maat.*
Voor onze privacyverklaring verwijzen wij u naar de link onder aan onze webpagina
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0182 231 270