Na-Tafelen special/WEBINAR: Brunch met terugblik 2023 en vooruitblik 2024 -medezeggenschapsrecht

Vindt plaats op 20-12-2023 | 11:00 - 14:00

Up to date het nieuwe jaar in? Steven Jellinghaus blikt met u terug op de belangrijkste rechtspraak en wetswijzigingen van 2023! We kijken ook alvast vooruit en vertellen in een notendop wat 2024 voor het medezeggenschapsrecht in petto gaat hebben.

Ieder jaar organiseren we een reeks Na-Tafel bijeenkomsten voor ambtelijk secretarissen. Dit is een moment van gezellig bijeenkomen, netwerken en tegelijkertijd deskundigheidsbevordering. Deze editie is extra bijzonder omdat we Na-Tafelen niet in de avond organiseren, maar beginnen met een feestelijke kerstbrunch (optioneel), gevolgd door de presentatie van Steven.

Is het voor jou niet mogelijk om persoonlijk aanwezig te zijn? Je kunt de presentatie van Steven ook als webinar volgen.

Steven Jellinghaus

Advocaat / Mediator / Auteur

Steven Jellinghaus is advocaat Medezeggenschaps- en arbeidsrecht en toonaangevend op het gebied van medezeggenschap in Nederland. Als advocaat, arbiter, mediator, auteur en universitair docent van Tilburg University. Hij is gepromoveerd op de harmonisatie van arbeidsvoorwaarden. Lid van diverse besturen, werkgroepen en commissies.

 

Over Pallas Advocaten

Pallas Advocaten is de premium boutique op het gebied van arbeidsrecht en medezeggenschaprecht met een internationale focus. De visie en strategie van Pallas Advocaten – om de onderscheidende dienstverlening continu te verbeteren en uit te dragen binnen het speelveld van ondernemingsraden – wordt mede ingevuld door het Team Medezeggenschap van Pallas Advocaten. Dit team bestaat uit gespecialiseerde advocaten en heeft jarenlange ervaring bij de juridische begeleiding van ondernemingsraden bij complexe medezeggenschapsvraagstukken.

Bezoekadres:
Pallas Advocaten
Willemsparkweg 82
1071 HL Amsterdam

Telefoon: 085 070 47 12 (tijdens kantooruren)
E-mail: info@pallas.nl

Programma

11.00 uur   Brunch
13:00 uur   Start webinar
14:00 uur   Einde webinar

Kosten brunch

€ 25,00 inclusief 2 drankjes

0182 231 270