WEBINAR: Medezeggenschapsrecht – terugblik 2022 en vooruitblik 2023

Vindt plaats op 16-12-2022 | 10:00 - 11:00

Up to date het nieuwe jaar in? Steven Jellinghaus blikt met u terug op de belangrijkste rechtspraak en wetswijzigingen van 2022! We kijken ook alvast vooruit en vertellen in een notendop wat 2023 voor het medezeggenschapsrecht in petto gaat hebben.

Steven Jellinghaus

Advocaat / Mediator / Auteur

Steven Jellinghaus is advocaat Medezeggenschaps- en arbeidsrecht en toonaangevend op het gebied van medezeggenschap in Nederland. Als advocaat, arbiter, mediator, auteur en universitair docent van Tilburg University. Hij is gepromoveerd op de harmonisatie van arbeidsvoorwaarden. Lid van diverse besturen, werkgroepen en commissies.


Over Pallas Advocaten

Pallas Advocaten is de premium boutique op het gebied van arbeidsrecht en medezeggenschaprecht met een internationale focus. De visie en strategie van Pallas Advocaten – om de onderscheidende dienstverlening continu te verbeteren en uit te dragen binnen het speelveld van ondernemingsraden – wordt mede ingevuld door het Team Medezeggenschap van Pallas Advocaten. Dit team bestaat uit gespecialiseerde advocaten en heeft jarenlange ervaring bij de juridische begeleiding van ondernemingsraden bij complexe medezeggenschapsvraagstukken.

Bezoekadres:
Pallas Advocaten
Willemsparkweg 82
1071 HL Amsterdam

Telefoon: 085 070 47 12 (tijdens kantooruren)
E-mail: info@pallas.nl

Dit evenement is reeds gestart of afgelopen.

0182 231 270