Voor de ondernemingsraad (Joint Works Council (9 leden)) van een onafhankelijke financiële dienstverlener die accounting-, management- en vennootschapsrechtelijke diensten aanbiedt zijn we op zoek naar een ambtelijk secretaris. De organisatie telt wereldwijd ongeveer 6.000 werknemers, verspreid over 100 vestigingen.

De huidige ambtelijk secretaris stopt er mee en de ondernemingsraad is op zoek naar de vervanging. De leden zijn ervaren in het OR-werk en de gewenste ondersteuning is daarom voornamelijk organisatorisch / secretarieel. 

Door de internationale structuur en klantenkring is de voertaal binnen de organisatie Engels. Uitstekende kennis van de Engelse Taal in woord en geschrift is daarom een must. 

l

Aanstelling

Zelfstandige zonder personeel (ZZP’er) via een tussenovereenkomst (Belastingdienst nummer 9015550000-09-2) of Uitzendkracht ingedeeld in Fase A van de ABU cao voor uitzendkrachten

Duur

De opdracht is voor langere tijd. 

Werkdagen

De ondernemingsraad vergadert op donderdag. De overige uren kunnen in overleg worden ingedeeld. Thuiswerken is niet uitgesloten. 

Locatie

De vergaderingen van de ondernemingsraad vinden plaats in Amsterdam.

Procedure

Sluitingsdatum:

Datum gesprekken:

Startdatum:

Bijzonderheden:

Maandag 24 december 2018 om 17.00 uur

Zo snel mogelijk.

Zo snel mogelijk, bij voorkeur de eerste week van januari 2019.

Een Engelse notuleeropdracht maakt deel uit van de selectieprocedure. 

Interesse in deze opdracht?

Sta je nog niet ingeschreven bij OR-ondersteuning?