Ondersteuning OR CNV Connectief 

VOOR 8 UUR PER WEEK

Met affiniteit voor medezeggenschap en kennis van de WOR

Als ondersteuner creëer je voor de Ondernemingsraad van CNV Connectief een goede basis om uitvoering te kunnen geven aan de medezeggenschap waarmee onze medewerkers invloed uitoefenen op het beleid en de besluitvorming van onze organisatie. De Ondernemingsraad bestaat uit 7 leden die verschillende functies bekleden in de organisatie. Zij zijn controlerend, meedenkend en adviserend.

De functie valt hiërarchisch onder de manager Vereniging & Organisatie. Om de onafhankelijkheid van de functie te borgen, wordt echter verantwoording afgelegd aan de Ondernemingsraad.

Wie ben jij?

Als ondersteuner bereid je alle vergaderingen waarbij de ondernemingsraad is betrokken, voor. Denk hierbij aan het opstellen van agenda’s, versturen van uitnodigingen en vergaderstukken, zorg je voor vergaderlocaties, faciliteiten en hulpmiddelen. Je zorgt voor de verslaglegging, zet acties uit en bewaakt deze, en – waar mogelijk – maak je conceptadviezen of instemmingen conform de Wet op de Ondernemingsraden. Je zorgt voor een ordelijke digitale archivering en actuele OR-communicatie aan de medewerkers via ons interne platform NU!

Je treedt op als contactpersoon tussen de ondernemingsraad en de bestuurder in de zin van de WOR of de achterban, als dat nodig is. En je ondersteunt de ondernemingsraad bij (tussentijdse) verkiezingen en bij scholing en vorming van de OR-leden.

Wat wij zoeken

Je hebt affiniteit met medezeggenschap en je hebt kennis van de Wet op de Ondernemingsraden. Je krijgt energie van het organiseren en ondersteunen van een groep medewerkers, die medezeggenschap hoog in het vaandel hebben staan. Je weet snel tot de kern van een overleg te komen, durft mensen aan te spreken op besluiten die zijn genomen en werkt pro-actief en oplossingsgericht.

Je kunt flexibel met de uren omgaan, omdat vergaderingen niet altijd op dezelfde dag kunnen plaatsvinden. Een combinatie met een andere functie binnen de organisatie hoeft geen probleem te vormen.

Wat wij bieden

Een dynamische baan waar veel ruimte is voor eigen initiatief, regelruimte en professionele vrijheid. Voor deze boeiende functie bieden wij een marktconform salaris van maximaal € 3.126,00 bruto per maand. CNV Connectief kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een uitstekende pensioenregeling, een NS businesscard voor het woon-werkverkeer en 30 verlofdagen.

Wil je meer weten voor je solliciteert? Neem dan contact op met de voorzitter van de Ondernemingsraad, Pieter Bots, telefoonnummer: 06 – 51 10 42 81 of Hanneke Grolman, manager Vereniging & Organisatie, telefoonnummer: 06 – 53 36 03 22

Je sollicitatie kun je uiterlijk 26 juli 2021 per e-mail sturen naar hrm@cnv.nl