Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Na-Tafelen: De bevlogenheid van de ambtelijk secretaris

12 april | 19:00 - 21:30

De ambtelijk secretaris heeft een bijzondere positie binnen en naast het team. Hij stelt zich neutraal op en treedt onafhankelijk op. Wanneer merk je als ambtelijk secretaris dat je minder neutraal wordt? Of dat je minder gedrevenheid bent en het lastiger wordt om het team te coachen en motiveren?

Een thema waar trainer en organisatieadviseur Bob van Weert zich in heeft gespecialiseerd. Hij gaat met ons in gesprek over hoe je als ambtelijk secretaris in een flow kunt komen en wat je zelf kunt doen om onverminderd bevlogen te blijven!

Bob van Weert

Bob van Weert

Trainer / Adviseur

Bob van Weert is trainer/adviseur en aangesloten bij VeranderMotor. Bob gelooft dat een bevlogen mens gelukkiger, gezonder en productiever is. Zij presteren beter en zijn ook innovatiever.

 

Ieder jaar organiseren we een reeks Na-Tafel avonden voor ambtelijk secretarissen. Dit is een avond gezellig bijeen komen, netwerken, maar tegelijk ook deskundigheidsbevordering. We dineren eerst samen (optioneel) waarna we een interactieve workshop houden over een actueel thema of een onderwerp waar we in ons vak mee te maken hebben.

PROGRAMMA
17.30  uur   Diner
19.00 uur   Start workshop
21.30 uur   Einde workshop

KOSTEN DINER
€ 25,00 inclusief 2 drankjes

LOCATIE
Brasserie Bar de Zalm
Markt 34 te Gouda  

AANMELDEN

Gegevens

Datum:
12 april
Tijd:
19:00 - 21:30
Evenement Categorie:

Organisator

OR Ondersteuning
Telefoon:
0182-231270
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Brasserie de Zalm
Markt 34
Gouda, 2801 JJ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie