Valentijnsdag Na-Tafelen: Verbindend communiceren

Vindt plaats op 14-02-2024 | 19:00 - 21:30

Op Valentijnsdag nodigen we je uit voor de Na-Tafelbijeenkomst in het teken van “Verbindend Communiceren”. Trainers Tineke Visser en Karina de Jong laten je via technieken uit de transactionele analyse (TA) en Geweldloze Communicatie kennismaken met verbindend communiceren. Door vooral zelf te oefenen en toe te passen ontdek je hoe je deze technieken kunt inzetten om zo meer in verbinding te staan met je omgeving, OR’s, bestuurders en collega’s.

Valentijnsdag is daarmee niet alleen de dag om de liefde te vieren, maar ook de dag om je professionele banden te versterken.

Tineke Visser

Trainer/adviseur & coach

Tineke Visser, is organisatie antropologe en werkt ruim 15 jaar als trainer/adviseur/coach binnen de medezeggenschap en op het gebied van communicatie. Sinds november 2018 is zij eigenaar van TienOpleidingen van waaruit zij voor diverse organisaties (veelal Overheid en zorg en welzijn) werkt, als trainer maar ook als adviseur. Daarnaast werkt zij op freelance basis voor de OR-Academy en ORnet, en is vaste columnist voor Vakmedianet.

Karina de Jong

Trainer & coach

Karina de Jong is ooit gestart als verpleegkundige en heeft jaren bij Randstad uitzendburo gewerkt als intercedente. In 2008 is zij voor zichzelf begonnen. Eerst een administratief bedrijf wat toen makkelijk te combineren was met haar gezin. Vervolgens heeft zij vanaf 2010 meerdere opleidingen gevolgd tot trainer/coach. NLP practitioner/master, TA, Systemisch werk en BML (lichaamswerk). Sindsdien heeft ze gewerkt als coach/trainer met diverse mensen en bij diverse bedrijven. Ze speelt al jaren improvisatietheater en is ook werkzaam als trainersacteur.

Ieder jaar organiseren we een reeks Na-Tafel avonden voor ambtelijk secretarissen. Dit is een avond gezellig bijeen komen, netwerken, maar tegelijk ook deskundigheidsbevordering. We dineren eerst samen (optioneel) waarna we een interactieve workshop houden over een actueel thema of een onderwerp waar we in ons vak mee te maken hebben.

Programma

17.30 uur   Diner
19.00 uur   Start workshop
21.30 uur   Einde workshop

Kosten diner

€ 25,00 inclusief 2 drankjes

Dit evenement is reeds gestart of afgelopen.

0182 231 270